Loredana Groza l-a îmbrăcat pe Nick Casciaro în costum de mire! Poze de revistă cu italianul

Ultima actualizare:

Ei bine, a venit și momentul în care Loredana l-a îmbrăcat pe italianul Nick Casciaro în costum de mire! Scoasă din context, aceasta este o afirmație extrem de îndrăzneață, însă nu vă speriați! Totul s-a întâmplat într-un „mediu controlat”, iată despre ce este vorba!

Loredana și Nick Casciaro sunt de nedezlipit în ultima perioadă Foto: Instagram
Loredana și Nick Casciaro sunt de nedezlipit în ultima perioadă Foto: Instagram

De când a câștigat „X Factor” alături de Nick Casciaro, între cei doi artiști s-a creat o strânsă legătură de prietenie, atât de apropiată încât au existat și zvonuri că între cei doi ar fi mai mult de atât, speculații infirmate de aceștia, bineînțeles.

Cum l-a îmbrăcat Loredana pe Nick Casciaro în costum de „mire”

Însă cert este că Lori îl ia cu ea peste tot pe Nick, care a dovedit de curând că vocea cu care a cucerit o Românie întreagă nu este singurul său talent. De la petreceri până la „afaceri”, Nick Casciaro și Loredana apar mereu împreună, de ceva vreme. Iar dacă mulți cârcotași glumeau că Lori îl va duce în cele din urmă pe italian la altar, iată că acesta a îmbrăcat de curând și costmul de ginere!

Totul pentru o prezentare de modă însă, unde Loredana i-a aranjat acestuia și cariera de model masculin. Se pare că domeniul muzical nu este singurul în care Nick se descurcă de minune, acesta fiind extrem de potrivit pentru noul rol. Casciaro este înalt, având deja statura și prestanța unui model, așadar prezentarea de modă a fost floare la ureche pentru el. Obișnuit deja cu scena și publicul, nu a fost vorba de emoții, iar Loredana a fost nelipsită din public, pentru a-și susține noul „cel mai bun prieten”.

Nick Casciaro, model pentru Cătălin Botezatu

Nick Casciaro a fost model pentru designer-ul Cătălin Botezatu, apărând în prezentarea de modă a acestuia. Judecând după aplauzele primite și zâmbetul lui Bote de la final, se pare că show-ul a fost unul pe cinste și i-a ieșit exact cum și-a dorit, cu Nick Casciaro în rolul principal.

Pentru prezentarea în cauză, italianul a îmbrăcat un costum elegant, de culoare bleumarin, cu guler negru, cămașă albă pe dedesubt și, ca să fie complet look-ul, și un papion tot în nuanță neagră. Eleganța costumului te duce cu gândul la cel al unui mire, gata să își rostească jurămitele în fața altarului.

Foto: Captură Video
Foto: Captură Video

Relația dintre Loredana și Nick Casciaro

După ce au publicat mai multe imagini sexy împreună, Nick Casciaro și Loredana au vorbit despre relația dintre ei. Cântărețul a subliniat că Loredana îi este doar o prietenă bună, aceasta fiind căsătorită, iar el având, la rândul său, iubită. Cei doi nu se tem însă să se afișeze în continuare împreună, chiar dacă se tot vehiculează că ar avea o relație mai „specială”.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net