Loredana Groza l-a îmbrăcat pe Nick Casciaro în costum de mire! Poze de revistă cu italianul

28 ianuarie 2022

Ei bine, a venit și momentul în care Loredana l-a îmbrăcat pe italianul Nick Casciaro în costum de mire! Scoasă din context, aceasta este o afirmație extrem de îndrăzneață, însă nu vă speriați! Totul s-a întâmplat într-un „mediu controlat”, iată despre ce este vorba!

nick casciaro deschidere png
Loredana și Nick Casciaro sunt de nedezlipit în ultima perioadă Foto: Instagram

De când a câștigat „X Factor” alături de Nick Casciaro, între cei doi artiști s-a creat o strânsă legătură de prietenie, atât de apropiată încât au existat și zvonuri că între cei doi ar fi mai mult de atât, speculații infirmate de aceștia, bineînțeles.

Cum l-a îmbrăcat Loredana pe Nick Casciaro în costum de „mire”

Însă cert este că Lori îl ia cu ea peste tot pe Nick, care a dovedit de curând că vocea cu care a cucerit o Românie întreagă nu este singurul său talent. De la petreceri până la „afaceri”, Nick Casciaro și Loredana apar mereu împreună, de ceva vreme. Iar dacă mulți cârcotași glumeau că Lori îl va duce în cele din urmă pe italian la altar, iată că acesta a îmbrăcat de curând și costmul de ginere!

Totul pentru o prezentare de modă însă, unde Loredana i-a aranjat acestuia și cariera de model masculin. Se pare că domeniul muzical nu este singurul în care Nick se descurcă de minune, acesta fiind extrem de potrivit pentru noul rol. Casciaro este înalt, având deja statura și prestanța unui model, așadar prezentarea de modă a fost floare la ureche pentru el. Obișnuit deja cu scena și publicul, nu a fost vorba de emoții, iar Loredana a fost nelipsită din public, pentru a-și susține noul „cel mai bun prieten”.

stanga
dreapta
nick casciaro3 png
nick casciaro2 png
nick casciaro1 png
nick casciaro 4 png
nick si loredana
loredana groza si nick casciaro
Nick Casciaro si Loredana jpg

Nick Casciaro, model pentru Cătălin Botezatu

Nick Casciaro a fost model pentru designer-ul Cătălin Botezatu, apărând în prezentarea de modă a acestuia. Judecând după aplauzele primite și zâmbetul lui Bote de la final, se pare că show-ul a fost unul pe cinste și i-a ieșit exact cum și-a dorit, cu Nick Casciaro în rolul principal.

Pentru prezentarea în cauză, italianul a îmbrăcat un costum elegant, de culoare bleumarin, cu guler negru, cămașă albă pe dedesubt și, ca să fie complet look-ul, și un papion tot în nuanță neagră. Eleganța costumului te duce cu gândul la cel al unui mire, gata să își rostească jurămitele în fața altarului.

image
Foto: Captură Video

Relația dintre Loredana și Nick Casciaro

După ce au publicat mai multe imagini sexy împreună, Nick Casciaro și Loredana au vorbit despre relația dintre ei. Cântărețul a subliniat că Loredana îi este doar o prietenă bună, aceasta fiind căsătorită, iar el având, la rândul său, iubită. Cei doi nu se tem însă să se afișeze în continuare împreună, chiar dacă se tot vehiculează că ar avea o relație mai „specială”.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
kourtney kardashian si travis
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg