Cătălin Botezatu, impresionat de fotografiile cu Maria Dragomiroiu în costum de baie: «Bună de pus pe coperta revistelor»

Maria Dragomiroiu a făcut furori recent pe rețelele de socializare. Artista de 66 de ani a distribuit fotografii din vacanța pe care o petrece în Miami, iar internauții au fost uimiți să constate că arată impecabil în costum de baie. 

image

Cătălin Botezatu se numără printre cei care au fost plăcut impresionați de modul în care Maria Dragomiroiu arată la 66 de ani. Creatorul de modă a comparat-o pe celebra artistă cu Ileana Cosânzeana și a declarat că fotografiile Mariei sunt demne de pus pe prima pagină a revistelor.

Mai mult decât atât, Cătălin este de părere că Maria Dragomiroiu reprezintă un exemplu de oferit tinerelor din ziua de astăzi, ea având o frumusețe naturală.

Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru. Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă. Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des. Maria Dragomiroiu ar putea face lesne reclamă la șampon. Este un exemplu viu că se poate ca, la 66 de ani, să arăți impecabil. Mă refer la ținută, la atitudine, la trup, are un corp desăvârșit, un tonus bun. Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor! Cred că Maria apelează la o alimentație foarte sănătoasă, dar cred că face și sport, are musculatură tonifiată, se vede!”, a declarat Cătălin Botezatu.

image

Maria Dragmiroiu, vacanță de vis în Miami, la finul Gheorghe Gheorghiu

Maria Dragomiroiu se află în vacanță, la Miami. Și-a făcut bagajele și a plecat în vizită la finul său, Gheorghe Gheorghiu. Artista a îmbinat utilul cu plăcutul aici. A susținut concerte pentru românii aflați în Statele Unite ale Americii, iar atunci când timpul i-a permis s-a bucurat de razele soarelui și de nisipul fin.

image

Nu a ratat ocazia de a se fotografia la plajă, iar imaginile au fost apreciate de sute de persoane căci, la 66 de ani, Maria Dragomiroiu are o energie debordantă și un trup impecabil. 

Maria Dragomiroiu a ieșit la pensie, însă continuă să fie foarte activă și continuă să susțină concerte pentru cei care îi îndrăgesc muzica. De când a devenit nașa lui Gheorghe Gheorghiu, care s-a căsătorit în toamna anului trecut, Maria Dragomiroiu se bucură de vacanțe departe de România, în Statele Unite ale Americii, căci aici locuiește artistul de muzică folk. 

Celebrul folkist, în vârstă de 67 de ani, s-a însurat pe 14 noiembrie, cu Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc, din SUA. Nunta s-a desfășurat la Mikelle Palazzo Ballroom, un local din New York, iar Maria Dragmiroiu a fost emoționată până la lacrimi de întreaga ceremonie și pentru faptul că a putut fi părtașă la un moment atât de important din viața prietenului său. 

Maria Dragomiroiu, despre secretele sale de frumusețe

De fiecare dată când a fost întrebată despre secretele sale pentru a se menține suplă și mereu cu zâmbetul pe buze, Maria Dragmiroiu a declarat că nu are o rețetă specială, ci doar stă departe de excese.

Artista a dezvăluit că nu a fost niciodată o împătimită a dulciurilor, însă îi plac foarte mult murăturile. Cântăreața a menționat că nu merge niciodată la somn fără a se demachia și că apelează la un amestec de tărâțe, preparat în propria bucătărie, pentru a-și exfolia tenul, 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net