Soliştii de muzică populară au dat «start» la cântări. Sofia Vicoveanca, Constantin Enceanu şi Maria Dragomiroiu, fericiţi că au iar concerte şi nunţi

Ultima actualizare:

    Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu

Sofia Vicoveanca, Matilda Pascal-Cojocăriţa, Constantin Enceanu şi Maria Dragomiroiu au dat startul cântărilor pe vară. După un an de pandemie în care au stat mai mult pe acasă, artiştii sunt solicitaţi din nou la nunţi şi spectacole. Iată pe unde îi vedeţi pe câţiva dintre ei.

Sofia Vicoveanca (79 ani) a cântat vara trecută doar într-un singur loc, după primul val de pandemie. Însă lucrurile stau mai bine acum pentru interpreta de muzică populară, care are solicitări să cânte în zona Moldovei. Atunci când are filmări la Bucureşti sau evenimente la care trebuie să fie prezentă, fie să cânte, artista se urcă în tren. ”Lucrurile au intrat oarecum în normal. Eu m-am vaccinat de la începutul anului. Un lucru bun pe care l-am făcut vara trecută a fost că am reuşit să înregistrez un album nou. În ce priveşte cântările, acum lucrurile stau mai bine. Au început să vină solicitările. Momentan cânt în zonă, dar eu merg cu drag peste tot acolo unde sunt invitată să cânt, la evenimente private sau la spectacole. Cine mă caută, mă găseşte. Dacă distanţa este mai mare merg cu trenul, rămâne mijlocul de transport cel mai sigur”, ne spune interpreta. 

Enceanu, la nunţi şi pe litoral 

Constantin Enceanu (57 ani) deţine un local în Filiaşi, acolo unde locuieşte cu familia. Ieri, artistul se grăbea pentru nişte filmări în Craiova, urmând ca apoi să-şi facă bagajul pentru a pleca la mare, unde este prezent pe afişul spectacolelor impresarului Bebe Mihu. Artistul are acum agenda plină cu evenimente. ”În pandemie am muncit foarte mult la mine la local, la Zanzibar, acum mă împart între ce am de făcut aici, filmări şi evenimente sau spectacole. Sunt pe afiş pe Litoral, alături de mai mulţi colegi de ai mei, dar s-a dat şi startul la nunţi şi evenimente private, unde deja sunt antamat la foarte multe dintre ele pe anul acesta, dar şi la anul. La noi la Zanzibar nu cânt, momentan le oferim clienţilor stand up comedy şi facem seri pentru tineret”, ne-a declarat Constantin Enceanu. 


    Constantin Enceanu
Constantin Enceanu

Cojocăriţa: «Sperăm că nu vor fi probleme» 

Matilda Pascal-Cojocăriţa (62 ani), fosta Miss România aleasă în 1979, la Costineşti, a revenit pe scenă abia în luna iunie, când a cântat la un eveniment aniversar al Ansamblului profesionist din Bistriţa, unde este angajată. Artista şi-a reluat activitatea şi la evenimentele private. În iulie şi august are deja nunţi la care trebuie să cânte. ”Am şi luna aceasta nunţi, dar şi în august, însă cele mai multe dintre ele s-au amânat pentru anul viitor, cu speranţa că nu vor mai fi restricţii pentru noi de nici un fel. Nu s-a gândit nimeni la soarta artiştilor. Mulţi dintre interpreţi nu sunt angajaţi la ansambluri, iar evenimentele şi spectacolele erau singurele lor mijloace financiare de întreţinere. Să sperăm că nu vor mai fi probleme”, ne-a mărturisit Matilda. 


    Matilda Pascal-Cojocăriţa
Matilda Pascal-Cojocăriţa

Maria Dragomiroiu, spectacole la mare 

Maria Dragomiroiu (66 ani) a revenit luna trecută dintr-un turneu efectuat în America. În aceste zile se pregăteşte să plece pe litoralul românesc, acolo unde figurează în mai multe spectacole organizate de soţul ei, Bebe Mihu, dar are şi foarte multe nunţi anul acesta şi multe amânate pentru 2022. După 40 de ani de carieră, artista spune că mai are încă multe de spus publicului şi nu se gândeşte la un posibil final de carieră. ”Dar ce aş face asta? Sunt sănătoasă, fericită, mă simt iubită, am contracte. De ce ar trebui să mă gândesc, să-mi stabilesc un moment când ar trebui să pun punct muncii mele, atâta vreme cât oamenii primesc cu fericire cântecele mele, mă emoţionează cu aplauze şi cât am putere să-mi duc mai departe acest drum ales? Sunt aceeaşi Maria, cea pe care o ştiţi din spectacolele mele”, ne-a spus artista. 

Petrecere de pomină la 66 de ani 

caseta 2 1 jpeg

Maria Dragomiroiu și-a serbat ziua de naștere pe data de 11 iulie, când a împlinit vârsta de 66 ani. Așa se face că îndrăgita interpretă de muzică populară a dat acasă la ea o petrecere de pomină la care au participat o mulțime de invitați. Printre cei care s-au distrat la ziua artistei noastre, au jucat și i-au cântat "La mulți ani!", s-au numărat și: Irina Loghin cu fiica ei, Irinuca, și ginerele ei, Bogdan Barbu, avocata Katia Cicală, Mirabela Dauer, și ea serbată pe 9 iulie, când a împlinit 74 ani. La eveniment au luat parte și o serie de amici sosiți din Las Vegas. De aici și tortul în formă de stea, cum au vedetele în SUA. Familia cântăreței, alături de soțul acesteia, impresarul Bebe Mihu, au avut grijă ca invitaților să nu le lipsească nimic. Maria Dragomiroiu o admiră enorm pe colega ei, Irina Loghin. "Privesc cu admirație și respect puterea de muncă a doamnei Irina, așa cum am aplaudat cariera încheiată a marii noastre soliste Maria Ciobanu, care, din păcate, și-a anunțat încheiarea carierei sale de admirat. Dumnezeu simt că-mi dă putere în ceea ce fac, nu încerc să le egalez anii de nobilă muncă, pur și simpu voi cânta cât o voi putea face cu demnitate”, adaugă interpreta.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
banner oana roman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
ilarion ciobanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net