Maria Dragomiroiu, în cosum de baie, la plajă, în Miami! Imagini demențiale!

Maria Dragomiroiu a înflorit, la 66 de ani! Vestita cântăreață de muzică populară este într-o formă de zile mari! A făcut furori pe Internet, unde a postat poze cu ea în costum de baie, la 66 de ani! Maria Dragomiroiu este plecată în America, la finul Gheorghe Gheorghiu. Cântrăeața a pozat ca o puștoaică, pe plaja din Miami!

Maria Dragomiroiu, sexy pe plajă la Miami, la 66 de ani Sursa: Facebook
Maria Dragomiroiu, sexy pe plajă la Miami, la 66 de ani Sursa: Facebook

Maria Dragomiroiu nu se dezminte! Are o vervă și arată demențial la 66 de ani! Cântăreața de muzică populară a început anul 2022 în forță. A avut concerte în America, la finul Gigi Gheorghium dar și la Miami. A dat o tură la plajă ca să se bronzeze și s-a pozat în costum de baie, decoltată și cu pletele de Cosânzeană în vânt. Cântăreața arată demențial, la 66 de nani!

Sfârșitul de an 2021 a adus și relaxarea pentru artiștii români. Aceștia și-au programat care mai de care concerte în întreaga lume, pe unde au avut oferte.

De Crăciun, Maria Dragomiroiu a vrut să stea acasă, cu familia.

Am refuzat oferte în Spania și Italia ca să rămânem acasă de Crăciun. Pentru noi, familia e totul”, a spus solista, pentru click.ro .

De Revelion, însă, artista și-a scos părleala. A plecat, împreună cu soțul ei, Bebe Mihu, să cânte la New York, la finul Gheorghe Gheorghiu.

În week-end, însă, solista a avut un concert la Miami, așa că a profitat din plin și a ajuns la plajă.

A făcut o ședință de bronzare împreună cu Bebe Mihu și nu s-a sfiit să pozeze în costum de baie, cu un decolteu foarte generos, în timp ce partenerul ei era la bustul gol. Cântăreța a postat pozele pe Facebook și a făcut furori, cu pletele-i lungi până la pământ, răvășite în vânt!

„13 ianuarie 2022, la plajă în Miami!”, a scris Maria Dragomiroiu, în dreptul pozelor postate pe Facebook, în care solista debordează de sex-appeal și are un aer adolescentin.

Își face veacul numai prin America, la finul Gigi Gheorghiu!

În vârstă de 66 de ani, Maria Dragomiroiu a ieșit la pensie, dar continuă să fie foarte activă. Artista a avut concerte foarte multe în America, în ultima lună. În noiembrie, Maria Dragomiroiu a fost nașa lui Gigi Gheorghiu, care s-a însurat la New York cu iubita lui.

Celebrul folkist, în vârstă de 67 de ani, s-a însurat pe 14 noiembrie, cu Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc, din SUA. Nunta s-a desfășurat la Mikelle Palazzo Ballroom, un local superb, din New York.

Eu am și plâns atunci, așa de mult m-a emoționat. Erau așa de frumoși și mi-era așa de drag. Eram așa de mândri noi ca nași, că ne-a îngăduit Dumnezeu să fim noi nașii acestor oameni care își unesc sufletele într-o anumită perioadă a vieții, dar frumoasă”, a dezvăluit Maria Dragomiroiu, conform spynews.ro.

Maria Dragomiroiu a absolvit Liceul Ion Luca Caragiale din București. Având o voce deosebită, cu un amplu registru vocal și fiind posesoarea unei tehnici excelente, de solistă de muzică clasică, Maria Dragomiroiu a fost comparată, mai ales la începutul carierei, cu Maria Tănase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net