Maria Dragomiroiu, poză rară alături de cei patru nepoți

Ultima actualizare:

Maria Dragomiroiu (66 ani) are o carieră frumoasă în muzica populară și este o mamă împlinită. Căsătorită cu impresarul Bebe Mihu, îndrăgita solistă are doi copii reușiți, pe Ileana și pe Mircea, din primul mariaj, care i-au dăruit și nepoți: trei fete și un băiețel. Cei patru nepoți sunt comorile solistei.

image

Dani e cel mai mic, are 7 ani, iar sora lui are 17 ani. Celelalte două nepoate ale artistei sunt de 12, respectiv 13 ani. Nepoții sunt un balsampentru suflet  pentru cântăreața de muzică populară și soțul ei, impresarul Bebe Mihu.

image

"Trei generații, așteptăm Crăciunul cu bucurie, emoție și iubire alături de toți cei dragi: Maria (bunica), Ileana (fiica) și nepoții: Ilinca, Maria, Ana, Daniel. Această săptămănă să vă aducă în suflete multă pace, liniște și sănătate!", a scris artista în dreptul imaginilor publicate pe rețelele sociale.

image

Fata ei este profesor universitar și băiatul, inginer de sunet la Arena Națională. Maria Dragomiroiu îi iubește ca pe ochii din cap și vorbește cu emoție despre ei ori de câte ori are ocazia.

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu s-au căsătorit în 1991

Maria Dragomiroiu avea 19 de ani când și-a cunoscut primul soț, Ion, în troleul 84. Ei au fost cununați în 1975 de regretata Ileana Sărăroiu și de Mircea Câmpeanu, actualul soț al Mariei Ciobanu. Maria Dragomiroiu și Ion au avut doi copii, Ileana și Mircea, și au divorțat în 1985. Artista și-a crescut singură copiii și spune că a avut perioade în care nu avea nici bani de pâine. În 1991, vedeta s-a recăsătorit cu Bebe Mihu, bărbatul alături de care are o viață liniștită și acasă, dar și pe scenă, căci bărbatul este unul dintre cei cunoscuți impresari din România. "Dragostea vieții mele", așa obișnuiește Bebe Mihu să își alinte soția, pe care o răsfață cu flori și cu declarații de dragoste nu numai la oczaii speciale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net