Jean Paler, ajutat de Bebe Mihu să supraviețuiască. Bolnav și cu o pensie infimă, umoristul se bucură de spectacolele de pe Litoral

Ultima actualizare:

    Jean Palerfoto: Facebook
Jean Palerfoto: Facebook

După 43 de ani de muncă, Jean Paler are un trai mizer. Pensia extrem de mică nu îl ajută să își achite utitlitățile sau medicamentele. În ajutor i-a sărit impresarul Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, care l-a invitat la spectacole pe litoral și l-a mai scos din depresie pe celebrul umorist.

La vârsta de 68 de ani, Jean Paler nu se bucură de prea multă liniște. Problemele de sănătate îi dau bătăi de cap, iar veniturile infime nu-i ajung nici măcar să îsi achite tratamentul prescris de medic. Actorul se confruntă cu probleme mari la inimă, are 6 stenturi și un defibrilator, care îl ajută să își regleze ritmul cardiac, lucru care îl obligă să aibă un regim alimentar și o medicamentație foarte stricte.

Are o pensie de doar 840 de lei

"Inima mea funcționează doar 30%.  Am fibrilaţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibrilator, un dispozitiv electronic, care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict”, a declarat Jean Paler penteu Playtech.ro. Artistul este foarte supărat și a ajuns să facă depresie, pentru că veniturile sunt foarte mici, iar în pandemie nu a avut spectacole, motiv pentru care s-a îndatorat foarte mult. "După 43 de ani de carieră, am pensie 840 de lei. Reușesc să-mi cumpăr cam trei sferturi din medicamentele de care am nevoie și fără de care nu pot să trăiesc. Am fugit de la București, am pendulat între teatrele de revistă și am stat în București aproape 50 de ani”, a declarat Jean Paler, într-o emisiune televizată.


    Maria Dragomiroiu și soțul său, impresarul Bebe Mihufoto: Facebook
Maria Dragomiroiu și soțul său, impresarul Bebe Mihufoto: Facebook

În ajutor i-a sărit chiar soțul Mariei Dragomiroiu. Bebe Mihu l-a luat în spectacolele sale de pe Litoral și l-a plătit pentru prestații. Așa se face că Jean Paler zâmbește pe afișele publicitare, alături de alți colegi de-ai săi. Pe 3 august, pe 5 august, 7, 11, 12, 14 și chiar pe 15 august, de Sfânta Maria, maestrul a bucurat și va bucura publicul cu umorul său, cu care ne-a obișnuit, la restaurantul Dorna din Mamaia.


    Jean Paler, pe afiș, alături de colegii de breaslă
Jean Paler, pe afiș, alături de colegii de breaslă

Jean de la Craiova, Adrian Enache sau Theo Rose sunt doar câțiva dintre artiștii de pe afiș, iar pentru Jean Paler este o mare bucurie să știe că îsi poate face meseria, așa cum o făcea odinioară. Și mai ales să știe că poate să își mai acopere din datorii și alte cheltuieli. "Mâna întinsă de domnul Bebe Mihu este mare lucru atât pentru Jean Paler, dar și pentru ceilalți artiști. Se știe ce grele sunt aceste vremuri, ce greu o duc artiștii în primul rând, care trăiesc doar din această meserie. E mană cerească. Jean este foarte bucuros că poate să urce din nou pe scenă. Are multe probleme de sănătate, financiare, dar așa mai uită și el", a mărturisit, pentru Click! un apropiat de-ai artistului. 

Citește și:

Suferința lui Jean Paler: ”Suntem pensionari puși pe lista de exterminare. Cu ce bani să iau spirt la preț de bișniță?”

Jean Paler, din nou pe perfuzii, la Fundeni: «Nu există leac pentru boala mea mea de inimă»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net