Gabi Bădălău, atac la Bianca Drăgușanu? Mesajul controversat al milionarului

Ultima actualizare:

Gabi Bădălău este activ pe social media, în special pe Instagram, unde lasă mesaje destinate persoanelor cu care intră cel mai des în conflict. Să fie vorba de Bianca Drăgușanu sau Claudia Pătrășcanu?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, relație de amor de aproape 2 ani
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, relație de amor de aproape 2 ani

Gabi Bădălău, atac la adresa la fosta și actuala?

Milionarul o ține numai în petreceri, iar după câteva ore de distracție în compania lăutarilor postează mesaje pe Instagram, semn că voia bună e la ea acasă. Totuși, ultimul mesaj postat de Gabi Bădălău pe Instagram este cu direcție, ne întrebăm despre cine este vorba?

Știm cu toți că relația afaceristului cu Bianca Drăgușanu este clar una cu năbădăi, se despart și se împacă la ordinea zilei. De altfel, nici cu fosta nevastă nu este în termeni tocmai buni, căci de doi ani stau prin tribunale să divorțeze.

Citește și: EXCLUSIV Claudia Pătrășcanu, de urgență, la spital! Motivul pentru care a lipsit de la procesul de divorț

Una peste alta, Gabi Bădălău a postat pe Instagram mesajul următor: „Uneori mă prefac că nu știu, că văd până ude pot ajunge unii cu minciuna.”. Milionarului îi plac citatele, mai ales când e vorba să facă aluzie către anumite personaje. Cine se simte, se simte, cine știe la cine se referă iubitul Biancăi?!

Poate chiar la ea, pentru că următorul story de pe pagina de Instagram este un filmuleț mic, mic în care îl arată trăgând serios dintr-un trabuc, iar pe fundal se aude vocea divei showbiz-ului românesc, care urlă din toți rărunchii „dragostea mea, inima mea, spune-mi tot ce vrei, ca să îți ofer”, ipostază cu care blonda cu siguranță nu ar vrea să apară, având imaginea de „femme fatală” (femeie fatală n.r).

story insta gabi badalau jpeg

Sau poate chiar e vorba de Claudia Pătrășcanu, care i-a declarat, recent, iubire familiei sale, într-o declarație exclusivă pentru Click!, după ce am dezvăluit că sora lui va avea nuntă faraonică în Bolintin Vale, în localul de lux pe care familia Bădălău îl deține.

Putem doar să speculăm în acest caz, însă un lucru este cert, mesajul milionarului vizează pe cineva, iar singurele femei din viața lui sunt: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău, într-o relație complicată

Milionarul se iubește cu Bianca Drăgușanu din decembrie 2021, la scurt timp după blonda s-a despărțit oficial de Alex Bodi. De altfel, Gabi Bădălău s-a ancorat în idila cu blonda după o serie de aventuri, printre care și cu Daniela Crudu, dar și separarea de mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu. În divorț cu fosta, dar în certuri cu actuala, Bădălău își trăiește viața plină de adrenalină.

Nici relația cu Bianca Drăgușanu este una ușoară, căci diva showbiz-ului românesc nu este orice femei, are pretenții de lux și nu poate fi satisfăcută oricum. Blonda are o afacere pe care o conduce, bolizi de lux, bani în conturi și stă într-un duplex de sute de mii de euro. Mai nou, vrea să se mute la casă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net