Claudia Pătrășcanu rămâne singură de Paște! Cu cine vor petrece sărbătorile copiii artistei

Procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare să nu mai ajungă la final. De aproape doi ani, Claudia și afaceristul Gabi Bădălău își dispută custodia celor doi copii în tirbunal și încă nu au ajuns la un acord. Cu toate acestea, foștii soț se înțeleg mai bine acum și sunt dispuși să facă compromisuri de dragul băieților pe care îi au împreună. 

Claudia Pătrășcanu rămâne singură de Paște
Claudia Pătrășcanu rămâne singură de Paște

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au divorțat oficial, deși au trecut mai bine de doi ani de când artista a anunțat separarea de afacerist. La ultimul termen de judecată, nici Claudia, nici Gabi nu au putut fi prezenți, astfel pronunțarea divorțului a fost, din nou amânată. 

Claudia a dezvăluit că în prezent are o relație de amiciție cu tatăl copiilor ei și că au reușit să lase divergențele în urmă, iar ea a găsit puterea de a-l ierta pentru greșelile făcute, cu ajutorul unui duhovnic. Așadar, Nicolas și Gabriel vor petrece Paștele alături de tatăl lor, iar Claudia va avea timp de respiro. 

Artista a oferit amănunte despre decizia ca micuții să rămână alături de tatăl lor de Paște, în platoul unei emisiuni televizate. 

Copiii vor petrece Paștele cu Gabi Bădălău

„Cu Gabi vorbesc, țin legătura în ceea ce privește creșterea copiilor noștri. Vor pleca acum într-o vacanță. Suntem aproape de liniște, așa să fie și să ne lumineze Dumnezeu în continuare. Să fie bine pentru că băieții sunt importanți. Timpul trece și le așază. Anul acesta de Paști băieții sunt la tatăl lor, anul trecut au fost la mine. Iar acum e rândul lui pentru că așa am decis. Copiii trebuie să stea și cu unul și cu celălalt”, a declarat Claudia.

Deși artista va avea timp doar pentru ea, ținând cont că băieții vor fi plecați de acasă pentru o perioadă de timp, Claudia nu își face planuri mari pentru această perioadă. Claudia plănuiește să se relaxeze și să lucreze la piesele pe care se pregătește să le lanseze. Recunoște că a trecut multă vreme de când nu a mai făcut o escapadă pentru a se relaxa departe de agitația orașului, însă toate lucrurile se vor petrece la timpul potrivit. 

„Nu mi-am făcut planuri de plecare, cum le așază Dumnezeu. Adevărul e că nu am mai plecat de câțiva ani. Nu știu deocamdată, eu caut liniște. Dacă tot cei mici vor fi plecați, mă voi relaxa, dar am și multe piese de învățat", a declarat Claudia. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în anul 2015, iar în anul 2019 au decis să pună capăt relației. Împreuna au doi copii, pe Gabriel și pe Nicolas. 

Separarea lor a fost una zgomotoasă, iar Claudia l-a acuzat de nenumărate ori pe Gabi Bădălău de neimplicare. Afaceristul a suținut, la rândul său, că fosta parteneră de viață intenționază să îl îndepărteze de el.

Procesul de divorț continuă, iar Gabi Bădălău dorește ca fosta sa soție să se mute înapoi în București, în prezent ea locuind în Agigea cu băieții, pentru a-i fi mai ușor să își viziteze copii. Conform informațiilor primite de Click!, avocatul Claudiei Pătrășcanu a refuzat vehement această propunere, iar Claudia nu intenționează să revină în Capitală prea curând.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook șInstagram! 

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net