Claudia Pătrășcanu, gest superb pentru familia Bădălău: «Rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale cumnate, sora lui Gabi Bădălău, și a avut o atitudine diametral opusă cu situația prin care trece. Deși duce lupte aprige la tribunal cu fostul soț, solista recunoaște că Sabina Bădălău i-a fost ca o soră cât timp a locuit în palatul din Bolintin-Vale. Uite ce mesaj sublim îi transmite solista, cu ocazia nunții pe care Click! a anunțat-o, azi, în exclusivitate. 

Claudia Pătrășcanu și cei doi băieți pe care îi are cu Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu și cei doi băieți pe care îi are cu Gabi Bădălău

Click! v-a prezentat toate culisele și detaliile nunții care se pregătește, cu fast, în familia Bădălău. Pe 6 mai, Sabina Bădălău, sora cea mică a lui Gabi Bădălău, face cununia religioasă cu alesul ei, Răzvan Marica, pe care l-a luat de soț în 2019. De la petrecerea grandioasă va lipsi însă Bianca Drăgușanu, iubita lui Gabi, căci blondina nu a reușit nici până în ziua de azi să îi cucerească pe soții Bădălău, părinții lui Gabi.

Citește și: Gabi Bădălău face nuntă faraonică în Bolitin-Vale! Bianca Drăgușanu, marea neinvitată. Motivul: soacra și sora milionarului

Sabina Bădălău și soțul ei. Foto: Instagram
Sabina Bădălău și soțul ei. Foto: Instagram

Mai degrabă Claudia Pătrășcanu ar fi avut șanse să apară printre invitați, căci de mireasă o leagă o prietenie care a rezistat în timp. Contactată de Click!, Claudia Pătrășcanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei cumnate, uitând parcă de problemele din căsnicia cu Gabi, de care a anunțat că se desparte, după 5 ani de mariaj, în august 2019. 

Artista nu va putea fi prezentă la nunta Sabinei Bădălău, căci are un angajament, însă Nicholas și Gabriel, cei doi băieți pe care îi are cu afaceristul, vor participa. În discuția cu noi, solista și-a amintit că în luna mai a fost oficializată și nunta ei cu Gabi Bădălău și le transmite mirilor cele mai frumoase urări. Mai mult, ea le va dedica și o melodie romantică, extrem de potrivită pentru o nuntă.

„Eu am un eveniment de onorat. Parte din mine va fi acolo, copiii mei. Întotdeauna am fost în relații bune cu sora lui Gabi, rămâne în sufletul meu orice s-ar întâmpla, și am considerat-o că pe o soră, nu că pe o cumnata în perioada căsniciei mele cu Gabi.

Întotdeauna am avut multe în comun, acum se pare că și luna în care se căsătorește. Eu și fratele ei ne-am căsătorit tot în luna Mai. Sunt lângă ea cu sufletul și gândurile bune în cea mai frumoasa zi din viața ei. Acești viitori miri sunt suflete pereche. Le voi dedica piesa «Povestea Noastră» și lor în momentul în care eu o voi cânta pe scena în acea seară”, a declarat, pentru Click!, Claudia Pătrășcanu.

De altfel, Sabina și Claudia începuseră și o afacere împreună, care le mergea bine și de care se ocupau cu plăcere. Citește aici despre ce este vorba.

Claudia, în ziua nunții, alături de părinții lui Gabi. Foto: Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net