S-au îmbogăţit la nunţi din piesele pentru valsul mirilor

simeon stalpnicul png
Claudia Pătrăşcanu cere 1.500 de euro pentru piesa ”Povestea noastră”. Mirii de la Cluj au fost emoţionaţi şi fericiţi

Ne aflăm în plin sezon al nunţilor, aşa că mai mulţi artişti care au în repertoriu piese de dragoste fac bani frumoşi. Sumele pe care soliştii Claudia Pătrăşcanu, Marcel Pavel şi Mihai Trăistariu le cer la petreceri sunt cuprinse între 1.000 şi 4.500 de euro. Preţurile sunt cam piperate, dar prestaţiile lor merită toţi banii.

Este nevastă de milionar, însă Claudia Pătrăşcanu (38 de ani) nu vrea să depindă de averea soţului. După ce a devenit de două ori mamă, şatena a revenit la meseria ei de bază, muzica.  Recent, solista  a înregistrat piesa ”Povestea noastră”, videoclipul conţinând şi imagini de la nunta ei cu Gabi Bădălău.

Melodia a fost gândită special pentru cei care îşi unesc destinele, aşa că senzuala Claudia este bombardată cu nenumărate solicitări de a o cânta la nunţi: ”Voi fi la Crevedia, Bucureşti, Slatina şi Filiaşi”, şi-a anunţat Claudia următoarele petreceri, pe pagina sa socială.

simeon stalpnicul png
Mihai Trăistariu cântă pentru 1.500 de euro piesele ”Cât de frumoasă eşti” şi ”Mirele şi cu mireasa”

Solista încasează pentru o petrecere în jur de 1.500 €. Nici Mihai Trăistariu (40 de ani) nu se lasă mai prejos, el fiind nelipsit de la petrecerile de nuntă, de la malul mării. Tariful său este cuprins între 1.500 € şi 2.000 €: ”Anul trecut am lansat melodia «Mirele şi cu mireasa». Nu este o piesă din popor, ci una compusă de mine şi orchestrată de maestrul Năstase Cristian: «Azi e sărbătoare/ Se mărită fata mea/ Intră-n hora mare!/ Joacă, nu mai sta!/ C-azi e nuntă mare/ Se-nsoară băiatul meu! Haide, sus paharul/ Să ciocnim la greu»”, sunt versurile care îi antrenează pe meseni.

simeon stalpnicul png
Marcel Pavel interpretează ”Frumoasa mea” pentru peste 3.000 de euro

Mihai se declară surprins de succesul înregistrat: ”Nu mi-am imaginat vreodată că piesa asta o să facă ravagii la nunţi. Iar melodia mea «Cât de frumoasă eşti»  (n.r.- compusă de Andrei Tudor, în 2005)  a fost pentru a nu ştiu câta oară dansul mirilor. Mulţi şi-au unit destinele pe cea mai frumoasă piesă care mi s-a scris vreodată”, a mai declarat Mihai.

Dar şi Marcel Pavel (57 de ani) se află în topul celor mai ceruţi artişti, la evenimentele de familie, tariful său fiind cuprins între 3.000 şi 4.500 €. Cea mai solicitată piesă a sa este ”Frumoasa mea”, compusă în urmă cu 17 ani de Ovidiu Komornyik, şi care i-a adus artistului trofeul ”Discul de platină”.

Albumul s-a vândut atunci în peste 250.000 de exemplare: ”Frumoasa mea în noaptea asta/Să ne iubim ca doi nebuni/Să fiu altarul vieţii tale, Să fiu iubitul tău dintâi”, sunt emoţionantele versuri.

«Am cântat “Eşti mireasa vieţii mele” la peste 500 de chefuri»

Cât îl priveşte pe Ovidiu Komornyik (48 de ani), el a dat lovitura cu piesa „Eşti mireasa vieţii mele”: „E greu să fac un calcul, însă cred că am cântat melodia, lansată în 2001, la peste 500 de nunţi. Sunt fericit când văd că tinerii aleg această piesă pentru un început de drum în viaţă”, ne-a spus artistul.

simeon stalpnicul png
Ovidiu Komornyik, 3.000 € pentru ”Eşti mireasa vieţii mele”

Tariful acestuia este cuprins între 2.800 şi 3.500 de euro, însă preţurile tuturor artiştilor pot fi negociate.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Ion Hristescu png
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
BeFunky collage (22) jpg
vreme rece de toamna
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png