Se mută Bianca Drăgușanu în Dubai? Vedeta și-a achiziționat locuința mult visată

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu pare că și-a revenit total, după ce l-a prins pe Gabi Bădălău, în timp ce o înșela cu mai multe domnișoare. Diva a făcut pasul cel mare, adică și-a achiziționat un apartament în Dubai, pentru a-i demonstra fostului iubit că e o femeie independentă și nu are nevoie de niciun bărbat.

Se mută Bianca Drăgușanu în Dubai? Vedeta și-a achiziționat locuința mult visată
Se mută Bianca Drăgușanu în Dubai? Vedeta și-a achiziționat locuința mult visată

Bianca Drăgușanu și-a îndeplinit marele vis, acela de a-și achiziționa un apartament în Dubai, loc denumit și ,,Paradisul Bogaților".

Bianca s-a ținut de cuvânt și a semnat actele pentru noua ei locuință în cea mai căutată zonă din Emirate. Vedeta a postat și pe contul de Instagram un video inedit de la momentul semnării contractului, cu o agenție de imobiliare, care i-a facilitat achiziția. Blondina este în culmea fericirii și are în vedere planuri mari, în viitorul apropiat, căci apartamentul din Dubai va fi gata renovat în doar câteva luni.

Citește și Bianca e mulată toată și super dotată! Posteriorul Drãgușancãi a facut liber pe stradã

Vedeta a declarat și la Teo Show! că, după marele scandal cu Gabi Bădălău, a decis să-și cumpere un apartamentul mult dorit. Diva a mai adăugat că cele întâmplate în ultima vreme au convins-o că banii câștigați din forțele proprii sunt singurul element pe care se poate baza, așa că s-a gândit să-i investească inteligent în imobiliare. 

,,M-am enervat foarte tare, la vreo trei zile și de nervi mi-am cumpărat un apartament în Dubai. Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii niciodată. Nu vă mai concentrați pe persoane, că persoanele vă dezamăgesc.", a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show!

Bianca a dezvăluit acum două luni, la emisiunea lui Capatos, Xtra Night Show, că are de gând să se mute în Dubai cu fiica și mama ei, iar la acel moment căuta un apartament spațios pentru ea și familie. 

Bianca Drăgușanu, scandal monstru cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu, 40 de ani, este cea mai populară divă din showbiz-ul autohton, iar viața ei amoroasă este demnă de acest statut. 

Citește și Bianca Drăgușanu, primele declarații după bătaia aplicată lui Bădălău și lui Salam! «Nu sunt Jackie Chan, nu suport trompetele!»

După mai multe relații eșuate cu bărbați celebri precum Cătălin Botezatu, Victor Slav sau Alex Bodi, Bianca părea că-și găsise sufletul pereche în persoana lui Gabi Bădălău. Din păcate cei doi au avut mai multe certuri, iar ultimul scandal a izbucnit atunci când Bianca l-a prins pe Bădălău că o înșela cu mai multe domnișoare, la o petrecere erotică. 

Blondina i-ar fi luat pe invitați la bătaie, iar unii au fugit speriați cu pantalonii în vine, inclusiv Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu, soția afaceristului, nu a fost deloc surprinsă de comportamentul fostului partener și a declarat că s-a săturat de ,,mizeriile lui". 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net