Bianca are colanți mulați și e super dotată! Posteriorul Drãgușancãi a facut liber pe stradã

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu este într-o formă de zile mari, după ce le-a aplicat o corecție de neuitat atât iubitului ei, Gabi Bădălău, cât și partenerului acestuia de nebunii, cântărețul de manele Florin Salam. Bianca se antrenează zilnic la sala de fitness, de unde se pare că a și deprins mișcările de karateka, cu care și-a pus la punct „adversarii”. Blondina a ieșit în oraș, zilele trecute, mulată toată, într-o perche de colanți, care țipau pe ea, luând ochii trecătorilor.

Bianca Drăgușanu, bombă sexy după despărțirea de Gabi Bădălău Sursa: Facebook
Bianca Drăgușanu, bombă sexy după despărțirea de Gabi Bădălău Sursa: Facebook

Bianca Drăgușanu e toată numai fibră! Rupe sala de fitness în două și, mai nou, se pune și la mintea bărbaților. Recentul episod în care i-ar fi făcut knock-out pe fostul iubit Gabi Bădălău și pe Florin Salam, partenerul acestuia de nebunii la o petrecere deocheată cu fetițe și mult alcool rămâne memorabil. Chiar și pentru Gabi Bădălău, care acum se tot chinuie să-și împace iubita cu sms-uri fierbinți și vorbe meșteșugite de iertare.

Bianca pare, însă, deocamdată, de neînduplecat. Gabi Bădălău a fost plecat de Paște în străinătate împreună cu cei doi băieți ai săi, și de acolo a tot încercat să-și înduplece iubita să-l ierte. Bianca a rămas, însă, în Capitală și a fost surprinsă, zilele trecute, de paparazii Click! ducându-se conștiincioasă la muncă. Vedeta, care este toată numai fibră, a intrat în atelierul de croitorie pe care îl deține în cartierul Primăverii.

Dupa ce s-a orientat bine și și-a parcat bolidul de lux în fața unui restaurant, Bianca, supranumită acum „Prințesa Războinică”, și-a luat mâncarea la pachet și a intrat în atelierul de croitorie. Posteriorul Biancăi țipa într-o pereche de colanți mulați, strânși pe picior, care-i puneau în evidență formele perfecte, lucrate îndelung la sala de fitness.

Se pare că tot de acolo a deprins diva și mișcările de karateka cu care i-ar fi dat gata pe Gbai Bădălău și pe Florin Salam, surprinși de divă în plină acțiune la o petrecere, la care au chemat și câteva fete de oraș acasă ca să se distreze.

Bianca și Bădălău, certați la momentul scandalului?

După ultimele dezvăluiri făcute de Dan Capatos, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău erau, la momentul petrecerii de pomină cu fetițele de oraș, certați. Sau cel puțin așa credea omul de afaceri din Bolintin Vale. Bianca Drăgușanu a avut însă un acces brusc de gelozie, atunci când ar fi văzut o poză pe Instagram din apartamentul fostului iubit și a mers glonț acasă la Bădălău, unde ar fi început să împartă pumni și picioare pe unde vedea. Din altercație, Gabi Bădălău și Florin Salam ar fi ieșit ambii șifonați.

Bianca Drăgușanu a confirmat la emisiunea „Teo Show” de la Kanal D că Bădălău încearcă să-i dea explicații pe marginea scandalului, însă diva a pus momentan pauză relației cu omul de afaceri din Bolintin Vale.

„A simțit nevoia să-mi se dea explicații, neplauzibile. Viața merge înainte! Nu știu care e stadiul relației mele. Se încearcă să mi se ofere niște explicații. Eu am avut o relație de un an și jumătate cu un personaj despre care nu am vrut să vorbesc. Acum eu trebuie să dau niște explicații în numele lui.

Timpul mi-a dovedit că nimic nu e pentru totdeauna, nici măcar iubirea. Poate peste o săptămână lucrurile nu vor mai fi la fel. El spune că nu s-a întâmplat nimic! Eu nu înșel, sunt o persoană foarte fidelă! Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii niciodată! Închizi ochii și te înșeală!” , a declarat Bianca, la Kanal D.

Bianca Drăgușanu a fost protagonista unui scandal monstru, recent, când i-a prins pe Gabi Bădălău și pe Florin Salam cu chiloții în vine, în timpul unei petreceri deocheate cu fete de oraș.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net