Bianca Drăgușanu, prima reacție cu privire la incidentul cu Bădălău

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se află în centrul unui scandal de proporții și chiar dacă situația pare să se fi domolit între cei doi, blondina nu a mai putut rămâne indiferentă, așa că a avut prima reacție față de cele întâmplate pe social-media. 

Bianca Drăgușanu, prima reacție cu privire la incidentul cu Bădălău
Bianca Drăgușanu, prima reacție cu privire la incidentul cu Bădălău

Bianca Drăgușanu a trecut printr-un incident extrem de neplăcut săptămâna trecută, când a dat buzna peste Bădălău la o petrecere privată cu domnișoare dezbrăcate, organizată în cinstea lui Florin Salam ce urmează să se însoare. 

Citește și Negocieri dure între Bianca și Bădălău! Cum încearcă să o împace după ce l-a snopit în bataie

Ei bine, după o perioadă lungă în care Bianca a păstrat tăcerea și nu a comentat nimic cu privire la scandalul din apartamentul din Pipera, când l-a atacat pe Bădălău și pe ceilalți invitați cu o bâtă de baseball, blondina a avut prima reacție, prin intermediul unei postări pe social-media. 

Bianca a postat pe Instagram, la secțiunea Story, o imagine în care ironizează ceea ce s-a întâmplat la petrecerea lui Bădălău. Desigur, blondina face, mai mai degrabă, haz de necaz și în același timp o atacă subtil și pe soția lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu. 

Imaginea, postată de Bianca, arată un bărbat în izmene cu o bâtă de baseball în mână, înconjurat de mai mult domnișoare, pe care în mod ironic le respinge, spunându-le să stea departe de el pentru că are nevastă. 

image

Bianca Drăgușanu practică un sport de contact

Nu este de mirare că toți cei prezenți la petrecerea lui Bădălău s-au speriat de Bianca Drăgușanu, când și-a dezlănțuit furia asupra lor. Diva este cunoscută pentru trupul ei tonifiat, pe care îl lucrează zilnic la sala de forță. Bianca a postat recent și un clip în care practică un sport de contact, asemănător boxului și se antrenează serios cu antrenorul ei. 

Blondina chiar a împărtășit fanilor vânătăile de la mâni, pe care le-a dobândit după sesiunea de luptă din timpul antrenamentului. Acum e lesne de înțeles cum Bianca a reușit să-l ia la bătaie pe Bădălău și pe câțiva dintre invitați și invitate, astfel că toți au fugit speriați, care încontro, cu pantalonii în vine. 

Citește și Noi detalii despre petrecerea lui Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu, acuzată că a lovit invitatele, dar și pe Florin Salam

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net