Noi detalii despre petrecerea lui Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu, acuzată că a lovit invitatele, dar și pe Florin Salam

Bianca Drăgușanu a fost protagonista unui episod controversat joi seară când a dat buzna în toiul unui petreceri pe care Gabi Bădălău o organizase și s-ar fi manifestat violent față de invitați, într-o criză de gelozie. Noi amănunte ies la iveală, iar detaliile riscă să păteze serios imaginea divei! 

Bianca Drăgușanu nu a ținut cont de nimic și a lovit în stânga și dreapta, potrivit invitatelor
Bianca Drăgușanu nu a ținut cont de nimic și a lovit în stânga și dreapta, potrivit invitatelor

Relația de dragoste dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu este una din care nu lipsesc certurile și împăcările la fel de dese. Se pare că săptămâna trecută, Gabi Bădălău ar fi organizat o petrecere a burlacilor, în onoarea lui Florin Salam, într-un apartament din zona pipera a Capitalei. După o ceartă aprigă, Bianca ar fi părăsit locuința, iar Gabi a decis să organizeze acea petrecere și să cheme mai multe domnișoare, pentru a se asigura că atmosfera este una pe placul celor prezenți. 

Diva ar fi aflat ce se petrece în casă, așadar nu stat prea mult pe gânduri, a luat o bâtă de baseball și a descins în locul respectiv. A împărțit injurii, vorbe dure, dar și lovituri celor prezenți. Conform fetelor care au participat la petrecere, Bianca Drăgușanu l-ar fi lovit și pe Florin Salam. 

Una dintre fetele care a participat la petrecere și care ar fi fost agresată de Bianca Drăgușanu a intrat în direct telefonic în emisiunea Acces Direct pentru a vorbi despre cele petrecute. În plus, ea a făcut publice mai multe fotografii din care reiese destul de clar să s-a ales cu o serie de vânătăi în urma altercației din noaptea respectivă.

Bianca Drăgușanu a împărțit injurii li lovituri celor prezenți la petrecere

Bianca Drăgușanu a fost extrem de derajată de scena pe care a regăsit-o odată ce a intrat în apartament: oamenii erau amețiți de aburii alcoolului, iar fetele invitate erau îmbrăcate sumar, la limita decenței. În plus, domnii invitați ar fi încercat să scape de furia divei și au fugit din locuință, cu pantalonii în vine!. 

„După o oră a apărut Bianca Drăgușanu cu o bâtă de baseball. A vrut să ne bată pe toate. Nu știu cum a aflat că suntem acolo. Ea singură a aflat că eram acolo. Am înțeles că era apartamentul lui Gabi și probabil avea cheie. Prima dată i-a luat pe toți la bătaie. I-a dat și lui Salam, i-a lovit pe toți. Mi-a spart capul, am numai vânătăi. Timp de 15 minute ne-a bătut pe toate cu bâta de baseball, încontinuu" a declarat tânăra, la Acces Direct. 

Tânără s-ar fi ales cu mai multe vânătăi după ce ar fi fost bătută de Bianca
Tânără s-ar fi ales cu mai multe vânătăi după ce ar fi fost bătută de Bianca

Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, nu s-a arătat suprinsă de cele petrecute în apartamentul din Pipera și a subliniat că are o viață mult prea liniștită și frumoasă și că își dorește să nu mai audă despre scandalurile în care este implicat fostul ei partener de viață. În plus, Claudia este de părere că soțul ei este singurul responsabil pentru tot ce i se întâmplă și trebuie să suporte consecințele acțiunilor sale. 

„Nu înțeleg de ce toată presa scrisă ma agasează pe mine referitor la cele întâmplate și ce legatură am eu cu acest subiect?! Suntem în Săptămâna Mare!! Eu am o viață mult prea frumoasa și curată, ca să comentez mizeriile lui Gabi. Gabi este singurul responsabil pentru tot ceea ce i se întâmpla!” , a fost reacția Claudiei Pătrășcanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net