Claudia Pătrășcanu, furibundă la adresa lui Gabi Bădălău, după dezmățul monstru cu Florin Salam

Ultima actualizare:

Gabi Bădălău a ținut o petrecere de pomină în apartamenetul său din Pipera, care s-a terminat într-un scandal monstru, după ce Bianca Drăgușanu a spart ușa și a luat la bătaie invitații. Claudia Pătrășcanu nu pare deloc surprinsă de cele întâmplate. 

claudia patrascanu si gabi badalau

Gabi Bădălău a organizat o petrecere a burlacilor pentru bunul său prieten, Florin Salam, însă urmările sunt de-a dreptul dezastuoase pentru viața personală a celor implicați, în special pentru Gabi Bădălău. 

Citește și Gabi Bădălău și Florin Salam, prinși cu pantalonii în vine, la o petrecere erotică! Bianca Drăgușanu a împărțit pumni și picioare, fetele au fugit dezbrăcate

Vestea dezmățului legendar organizat de afacerist, în zona de nord a Capitalei, a ajuns și la urechile fostei soții, Claudia Pătrășcanu, care nu a fost deloc surprinsă de isprava fostului partener.

Ea a făcut câteva declarații dure cu privire la stilul de viață al lui Gabi Bădălău și a menționat că nu mai are nimic de-a face cu astfel de treburi, mai ales că cei doi se află în plin proces de divorț. 

Nu înțeleg de ce toată presa scrisă ma agasează pe mine referitor la cele întâmplate și ce legatură am eu cu acest subiect?! Suntem în Săptămâna Mare!! Eu am o viață mult prea frumoasa și curată, ca să comentez mizeriile lui Gabi. Gabi este singurul responsabil pentru tot ceea ce i se întâmpla!”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Gabi Bădălău a lăsat-o pe Claudia Pătrășcanu pentru Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a devenit extrem de activ pe scena lumii mondene, după ce a început o relație cu nimeni alta decât Bianca Drăgușanu, deși acesta este în continuare însurat cu Claudia Pătrășcanu. 

Citește și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Vedeta a sărit la bătaie după ce și-a prins iubitul la o petrecere deocheată

Acest triunghi amoros a generat o sumedenie de scandaluri între cele două dive, iar Bădălău nu a intervenit câtuși de puțin, ci a privit detașat evenimentele, ca pe un show TV. 

Povestea de amor dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu este una demnă de telenovelă, cei doi s-au certat și s-au împăcat de foarte multe ori, iar situația este cu atât mai complicată, cu cât familia afaceristului nu o suportă deloc pe blondină. 

Bianca Drăgușanu a făcut un scandal îngrozitor joia trecută, când a dat buzna în apartamentul din Pipera, unde afaceristul dădea un party erotic pentru Florin Salam ce urmează să se însoare în curând. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net