Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Vedeta a sărit la bătaie după ce și-a prins iubitul la o petrecere deocheată

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Petrecerea burlacilor, organizată de Gabi Bădălău în cinstea lui Florin Salam, s-a încheiat extrem de prost pentru protagoniști. Atât viitorul mire, cât și maestrul de ceremonii, Gabi Bădălău, au avut parte de un scandal de pomină și de alte violențe, atunci când Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția în apartamentul unde se desfășura dezmățul. Click! a aflat că Bianca i-a spus "adio" afaceristului din Bolintin.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit

Petrecerea deocheată de joia trecută, la care au întreținut atmosfera vreo 4 domnișoare și vreo 5 domni, printre care Florin Salam și Gabi Bădălău, s-a încheiat cu scene demne de ring, anunță Spynews.ro. Nu de ringul de dans, ci de ringul de lupte. Bianca Drăgușanu a descins în apartamentul din Pipera unde avea loc distracția și a ieșit un scandal monstru, care a culminat cu o despărțire furtunoasă. 

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău

Click! a aflat că Bianca i-a spus "adio" lui Gabi Bădălău, ce-i drept, la nervi, dar sunt slabe șansele ca de această dată relația să mai poată fi reluată.  "Bianca a fost extrem de furioasă, a ieșit iureș. A intrat pe ușă cu o bâtă de baseball în mână și a lovit în tot ce a prins. Și-au luat-o și Gabi, și Florin, și câteva domnișoare care erau pe acolo și care încercau să fugă care încotro. Bianca, la nervi, vede negru în fața ochilor", ne-au povestit sursele noastre.

Citește și: Bianca Drăgușanu, viață grea acasă la Gabi Bădălău. «M-am săturat de mă-sa și de ta-su! Nu mă vor». Blonda a spus tot

Nu este însă pentru prima oară când Gabi Bădălău face cunoștință cu furia Biancăi. Sursele Click! spun că s-au mai petrecut două episoade în relația lor, din care Gabi Bădălău a ieșit extrem de șifonat, și la propriu, și la figurat. Acestea au avut loc anul trecut, unul după altul, în lunile noiembrie și decembrie. Iar despărțirea de acum nu este nici ea prima. Cei doi s-au cuplat la începutul anului 2021, iar de atunci au jonglat cu despărțirile și împăcările, mai ales că părinții lui Gabi Bădălău nu au văzut-o niciodată cu ochi buni pe focoasa blondină.

Părinții lui au o problemă cu mine. Mă-sa, ta-su! M-a durut! Nu am înțeles de ce! Mi se pare absurd să judeci un om din cauza unei imagini. O înțeleg și pe mama lui. Își apăra puiul! Băi, dar nu mă cunoști! Mama lui crede că eu beau, că mă droghez! Nu sunt perfectă, dar dacă mama lui nu mă vrea… eu nu am atins un așa grad de depravare în viața mea", povestea Bianca, la Antena Stars.

Gabi Bădălău, petrecere cu "fetițe" pentru Florin Salam

Click! a scris aici, pe larg, despre petrecerea deocheată pe care afaceristul Gabi Bădălău a organizat-o în cinstea lui Florin Salam, manelistul urmând să facă nuntă cu mama copiilor lui, Roxana Dobre. Dezmățul a avut loc într-un apartament de lux din Pipera, acolo unde în mod normal petreceau timp împreună Bianca și iubitul ei, Gabi Bădălău. Blondina a aflat ce se petrece și s-a dus, val-vârtej, să dea stingerea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net