Bianca Drăgușanu, viață grea acasă la Gabi Bădălău. «M-am săturat de mă-sa și de ta-su! Nu mă vor». Blonda a spus tot

Ultima actualizare:

    Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțitFoto: arhiva personală
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțitFoto: arhiva personală

Bianca Drăgușanu nu a mai rezistat și a rupt tăcerea! A povestit cu lux de amănunte dedesubturile relației ei de un an cu Gabi Bădălău! Bianca se mutase la iubitul ei, dar mama acestuia, Rodica Bădălău, i-ar fi făcut zile fripte. Bianca spune că femeia a vrut să-i despartă cu orice chip și chiar a reușit!

Pentru prima dată de la începuturile relației ei cu omul de afaceri Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu spune lucrurilor pe nume! Bianca a intrat, în direct, vineri seară, la „Xtra Night Show” (Antena Stars), și a dezvăluit detalii neștiute până acum din relația ei cu Gabi Bădălău. A dezvăluit că se iubesc cu patos de un an de zile, s-au mutat împreună, dar mama acestuia a făcut tot posibilul, în ultima vreme, să-i despartă.

Bianca s-a mutat acum înapoi în apartamentul ei, iar Gabi Bădălău a avut o ieșire în decor cu Andreea Diaconu, o tânără cu care a încercat s-o facă geloasa pe Bianca. Deși Bădălău s-a întors, spășit, să-i spună Biancăi că tot pe ea o iubește, blonda nu vrea să mai continue relația cu el.


    Rodica și Niculae Bădălău, părinții lui Gabi Bădălăufoto: Facebook
Rodica și Niculae Bădălău, părinții lui Gabi Bădălăufoto: Facebook

"Eu am dormit și m-am trezit lângă el timp de un an"

„Eu am avut o relație de un an cu el. Eu am dormit și m-am trezit lângă el timp de un an. Nu se droghează cum a zis Claudia. Acum suntem, însă, într-o chestie penibilă cu fata asta (n.r. Andreea Diaconu). Eu nu am un contract cu Gabi. Eu i-am zis ei: <fetițo, cum agăți tu un bărbat cu mine la masă?> Ea i-a trimis lui mesaje pe Instagram când era cu mine la masă. Adică tu știi că el e în relație și cu mine, și cu nevastă-sa, care nici ea nu e pe treaba ei, și te bagi aiurea! El mi-a spus că o știe de pe la petreceri. Ei amândoi mint. A dus-o la el acasă ca să mă facă pe mine geloasă. Așa a zis el. A venit la 4 dimineața tot la mine acasă. Noi am stat împreună, dar acum m-am mutat la mine acasă. Eu vreau să mă retrag din ecuația asta! M-am îndrăgostit de el într-un an de zile și am reușit să-l iubesc maxim! Eu, când l-am cunoscut, omul era în divorț! I-am trecut peste aventuri care m-au durut”, a declarat Bianca, la Antena Stars.

“Părinții lui au o problemă cu mine!”

Bianca Drăgușanu spune însă că nu aventurile lui Gabi Bădălău o pun pe fugă ci, mai degrabă, mama acestuia, care nu o suportă. ”Părinții lui au o problemă cu mine. Mă-sa, ta-su! M-a durut! Nu am înțeles de ce! Mi se pare absurd să judeci un om din cauza unei imagini. O înțeleg și pe mama lui. Își apăra puiul! Băi, dar nu mă cunoști! Mama lui crede că eu beau, că mă droghez! Nu sunt perfectă, dar dacă mama lui nu mă vrea… eu nu am atins un așa grad de depravare în viața mea. Îl mut la mine cu totul eventual, dacă mama lui nu mă vrea. Gabi mi-a dat numărul ei de telefon să vorbesc cu ea. Dar ce să-i zic eu femeii? Părinților lui nu le place că el e numai în scandaluri. Eu nu-i cunosc. Nu sunt eu bărbatul în relație s-o sun pe maică-sa. Eu mi-aș dori să fim împreună, dar maică-sa e foc și pară, aude tot felul de chestii despre mine. Eu îl iubesc, dar din respect pentru mama lui, eu nu o să mai vorbesc despre el și despre familia lui. Vreau să mă retrag din ecuația asta, spre deliciul familiei lui. Nu mă mai regăsesc. Nu mai vorbesc de el decât daca va deveni tatăl copiilor mei”, a mai spus Bianca.

Citește și:

EXCLUSIV Bianca Drăgușanu, detalii picante despre idila cu Gabi Bădălău: ”Sunt despărțită, care nuntă?”

Viața în palatul lui Bădălău i-a adus numai suferință. Claudia Pătrășcanu a renunțat la lux pentru liniște

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net