Oana Zăvoranu râdea de Bianca Dragușanu și o numea «Buzilă». Acum i-a scăpat ei medicul injecția cu acid hialuronic! E transformată!

Ultima actualizare:

Potrivit ințelepciunii zicalei din popor „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”, Oana Zăvoranu a ajuns în prezent să facă cunoștință cu „karma”, în urma ultimei sale vizite la medicul estetician. Iată cum și-a transformat buzele!

Oana Zăvoranu, transformare la nivelul buzelor Foto: Instagram
Oana Zăvoranu, transformare la nivelul buzelor Foto: Instagram

Cunoscută pentru poziția ei fermă, din ultima perioadă, împotriva ideeii de „influencer”, Oana Zăvoranu și-a creat o emisiune pe platforma YouTube, acolo unde comentează, în stilul caracteristic, ocupațiile dar și aparițiile mai multor vedete din showbiz-ul autohton. 

Oana Zăvoranu, transformată la nivelul buzelor

Pe lângă problema ei cu „influencereala”, care pentru Oana și mulți alții reprezintă un fel de „arta de a nu face nimic”, actrița a comentat, destul de acid, și trăsăturile fizice ale mai multor doamne și domnișoare, care din punctul ei de vedere ar fi exagerat cu intervențiile estetice.

Vizată a fost, în mod special, chiar Bianca Drăgușanu, care a primit porecla „Buzilă”, din partea Oanei, din cauza dorinței fostei asistente TV de a avea buze cât mai voluminoase, duse spre exagerare.

Amintim însă că recent, Bianca a decis să își topească acidul din buze și să le dea acestora o altă formă, mai naturală. Nu știm dacă întregul proces a avut legătură cu toate aluziile și glumele făcute la adresa ei, de-a lungul timpului, însă pare că în prezent altcineva i-a luat locul!

Citește și: Oana Zăvoranu le face praf pe Daiana Anghel, Adelina Pestrițu și Oana Roman! Vedeta lovește din nou!

Oana Zăvoranu a trecut de curând pragul medicului estetician, fiind mai mult decât evident că vedeta a intervenit, la rândul ei, la nivelul buzelor. Deși, într-adevăr, acestea nu se compară cu cele ale Biancăi, din trecut, admiratorii Oanei tot au făcut-o pe aceasta să simtă pe propria piele cum e să fii condamnat și arătat cu degetul, în urma unei astfel de decizii.

Citește și: Oana Zăvoranu o face praf pe Anda Adam: «Mămăiţa asta cu breton...»

Oana Zăvoranu le „arde” pe vedetele cu „buze mari”, însă acum a ajuns și ea una dintre ele

Oana s-a pozat mândră cu noua „investiție”, însă schimbarea a transformat-o în mod vizibil, făcând-o să își cam piardă și din credibilitatea de odinoară. Fanii ei se întreabă acum cum poate Oana Zăvoranu să le denigreze pe celelalte vedete pentru că au „buze mari” și injectate, dacă și ea, la rândul ei, a apelat în prezent la aceeași intervenție, rezultatul nefiind prea departe de cel pe care-l critica actrița cu atâta vehemență în urmă cu doar câteva luni.

Amintim că Oana Zăvoranu a fost și ea ținta glumelor pe seama buzelor, pe vremea când aceasta juca în telenovelele de odinioară. Pe internet apăruse chiar și jocul „Buzuka”, care cel mai probabil poate fi și acum găsit, la o mică căutare pe Google.

Totodată, amintim că mai multe vedete vizate în video-urile Oanei Zăvoranu, printre care și Oana Roman, Adelina Pestrițu și Anda Adam, au ajuns în judecată cu vedeta, după ce aceasta le-a dat diferite apelative și le-a comentat viața personală și aspectul fizic. 

Citește și: Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de cele 5 influencere. Ce i-au cerut în instanță și cine s-a mai aliat cu ele

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net