Oana Zăvoranu, într-o nouă telenovelă pe Antena 1? Trustul pregătește un serial de senzație

Zilele aceste se pun la cale noile proiecte din televiziuni pentru grilele de toamnă/iarnă iar Antena 1 pregătește un nou proiect îndrăzneț. De fapt, Ruxandra Ion, producătoarea serialului "Adela", pregătește un nou serial în care tema principală sunt femeile puternice, acestea fiind și eroinele principale.

oana zavoranu main jpeg
Oana Zăvoranu, într-o nouă telenovelă pe Antena 1? Trustul pregătește un serial de senzație

Serialul "Adela" va ajunge la final la un moment dat însă postul de televiziune nu va duce lipsă de proiecte îndrăznețe, de seriale de top. Pentru că producătoarea Ruxandra Ion, ,,vinovată" de proiecte precum ,,Numai iubirea", ,,Lacrimi de iubire", ,,Inima de țigan", ,,Pariu cu viața", ,,Fructul iubirii" sau ,,Sacrificiul" este gata să producă un nou serial de cursă lungă.

S-ar părea că echipa producătoarei este gata de un proiect în care personajele principale sunt niște femei dure, puternice, trecute prin viață, care se luptă cu problemele pe care le au. Scenariul producției ar fi gata, tipologiile personajelor principale ar fi schițate deja și se știe în mare și ce actrițe s-ar dori pentru rolurile principale.

Citește și Oana Zăvoranu le face praf pe Daiana Anghel, Adelina Pestrițu și Oana Roman! Vedeta lovește din nou!

Se aude că pentru rolul principal producătorii o doresc din nou pe Oana Zăvoranu care a mai jucat în producții precum ,,Numai iubirea", ,,Păcatele Evei" sau ,,Sacrificiul". Însă mai sunt și alte vedete feminine care sunt dorite în roluri principale în această producție care se dorește a fi un proiect mare, de anvergură.

Astfel că producătorii și-ar dori ca în noul serial să joace și câteva vedete din serialul ,,Adela" precum Anca Sigartău, Oana Moșneagu, Anca Androne, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Mădălina Belariu Ion sau Romeo Visca. Se aude că se va face casting și se vor căuta actori pentru alte roluri secundare pentru serialul care ar putea intra pe micile ecrane fie în toamnă fie în iarnă. Însă pînă atunci mai este și momentan ne delectam cu episoadele speciale din proiectul "Adela" ce se difuzează în fiecare joi de la 20.30 la Antena 1.

Cine este Ruxanadra Ion?

Ruxandra Ion a absolvit Facultatea de Filologie din cadrul Universității București. Carieră să a început la Teatrul Mic, unde a fost asistent de regie. Din 1990 a lucrat la TVR ca regizor de montaj și realizator de programe. A realizat emisiunea de succes pentru copii ,,Abracadabra’’, începând din anul 2001, apoi a devenit producător de emisiuni pentru copii la Pro TV și ,,Abracadabra’’ s-a mutat acolo, odată cu Ruxandra Ion.

A lansat în 1998 postul de televiziune Acasă TV, dedicat exclusiv femeilor. La acest post a devenit ,,mama telenovelei românești’’. Prima producție ,,Numai iubirea’’ (2004), avea să fie începutul. Au urmat ,,Lacrimi de iubire", ,,Păcatele Evei”, ,,Iubire că în filme”, ,,Daria, iubirea mea”, ,,Îngerașii”, ,, Inima de țigan’’, ,,Regina’’, ,, State de România-student la Sorbona", ,,Aniela’’, ,,Iubire și onoare’’.

Citește și Oana Zăvoranu își bate joc de Gabriela Cristea și Tavi Clonda: «Nehaliții!»

Are un palmares impresionant și în scenografie. Numai în stagiunea 2010-2011 la Teatrul Național București se joacă 5 spectacole a căror scenografie este realizată de Ruxandra Ion: ,,O noapte furtunoasă’’, ,,Visul unei nopți de vară’’, ,,Neînțelegerea’’, ,,Sinucigașul’’, ,,Livada de vișini’’. O găzduiește în casă sa pe micuța Cristina Ciobănașu din Vorona, Botoșani, fosta participantă la emisiunea ,,Dansez pentru ține’’. Are doi fii, căsătoriți. Ambii lucrează în televiziune. În 2013 pleacă de la Acasă și se mută la Happy Channel și mai apoi face seriale la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

vladut
cub ion țiriac png
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
better call saul foto cinemgia.ro
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg