Dan Capatos, dezvăluiri despre rivalitatea cu Dan Diaconescu. Cum o ”împărțeau” pe Oana Zăvoranu

Ultima actualizare:

Dan Capatos a dat detalii în premieră despre rivalitatea cu Dan Diaconescu, dar și despre greșelile făcute în goana după rating. 

dan capatos jpg

Dan Capatos este incontestabil unul dintre veteranii emisiunilor de divertisment, iar evoluția sa la TV a suprins atât publicul, cât și pe mulți dintre rivalii săi. 

Dan Capatos și-a început cariera ca jurnalist de investigație și a făut parte din echipa lui Ion Cristoiu la Evenimentul Zilei. Capatos povestește că atunci a învățat că a fi jurnalist înseamnă a fi relevant în fiecare zi și a oferi cititorilor informațiile de care sunt interesați. 

Capatos a riscat foarte mult atunci când a renunțat la jurnalismul serios pentru a lucra la revista Playboy, unde a lansat multe vedete feminine. 

Perioada emisiunilor de seară de la Antena 1 a pornit cu producția "Un show păcătos!", în perioada când "regele audiențelor", pe tronsonul de seară era nimeni altul decât Dan Diaconescu. 

Dan Capatos a povestit, amuzat, că ratingul emisiunii sale pe care o prezenta la miezul nopții era foarte scăzut comparativ cu prezentatorul OTV. Capatos a dezvăluit că Diaconescu era un rival care juca corect, întrucât patronul OTV făcea o emisiune care dura ore întregi cu invitați mulți. Gazda Xtra-Night Show a mărturisit că el și Diaconescu au rămas prieteni până în ziua de azi. 

 “Eu nu sunt un tip nici ranchiunos, nici supărăcios, nici pricinos, eu am intrat în primul sezon de «Un show păcătos» când Dan Diaconescu era în plin serial «Elodia», se întâmpla în 2008.

Serialul «Elodia» era ceva care magnetiza și capta atenția întregii țări. Îți spun cifre matematice, eu aveam 1 rating, el avea 10, la 12 noaptea, deci era de 10 ori mai mult! Ne juca pe toți în picioare, era ceva absolut fabulos!”, a mărturisit Dan Capatos.

De asemenea, Capatos a mai povestit cum Oana Zăvoranu era una dintre cele mai urmărite vedete de la vremea aceea, iar el și Diaconescu concurau să o aibă în emisiune. 

Dar, pe de altă parte, de la înălțimea ratingului lui, a fost și cel mai fair-play competitor, în sensul că ajunsesem să îi spun: «Băi, Dănuțe, dă-mi și mie, că tu ai de la 8 seara până la 5 dimineața emisiunea!», eu intram la 12 fără un sfert, până la 1.

Și oricum la ei erau niște discuții din alea interminabile cu mulți invitați. Zic, când o avea invitată pe Oana Zăvoranu: «Dă-mi-o mie o oră! Vine la mine și se întoarce la tine!»

Și zicea: «Și acum să îi dăm voie doamnei Zăvoranu să se ducă la prietenul Dan Capatos, stă o oră și se întoarce la noi!»

Și așa făcea cu mulți, cu Serghei, cu Nichita, ce mai aveam noi pe atunci. Omul chiar un prieten, cum de altfel am și rămas!”, a declarat Dan Capatos.

Capatos a vorbit și despre greșelile pe care le-a făcut în carieră, mai exact în cadrul emisiunii WOWBIZ, unde în goana pentru audiențe, au existat și alegeri mai puțin inspirate.

La polul opus a fost, de exemplu, Wowbiz, unde tot timpul am avut un soi de concurență prost înțeleasă, ajunsesem să ne arătăm cifrele de audiență pe post, era o cocoșeală din asta, care acum pare, când te gândești la ea, infantilă.

De fapt așa și era, infantilă, dar noi prinși în lupta aia de audiență, nu ne mai dădeam seama ce e bine și ce nu e bine, adică încercam să luptăm cu toate armele și, într-adevăr, serialul pe care l-au avut ei cu Leo de la Strehaia a fost un moment pe care l-am traversat destul de greu!”, a declarat Capatos, în exclusivitate pentru CANCAN.

Dan Capatos își amintește despre competiția cu Lazarus

Dan Capatos nu l-a uitat nici pe Luis Lazarus, cu care a avut o oarecare rivalitate, iar la momentul de față cei doi sunt într-o zonă "gri" a prieteniei. 

A mai fost Lazarus cu care am avut un fel de balet, așa că îmi e greu să îl categorisesc la prieteni sau la rivali, că am avut o perioadă în care nu ne vorbeam, tot dintr-o dorință de a fi primii pe piață.

El a și exagerat atunci, a luat înaintea mea cea mai mare amendă de la CNA, că a difuzat un film p***o, apoi ne-am împrietenit!”, a conchis Dan Capatos, potrivit CANCAN.

Urmăriți știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net