Dan Capatos a povestit cum a trecut familia lui prin Covid: "Am fugit ca din pușcă de acasă”

Ultima actualizare:

    Dan Capatosfoto: arhivă personală
Dan Capatosfoto: arhivă personală

Dan Capatos (48 de ani) a trecut prin momente de panică maximă la începutul anului, atunci când întreaga sa familie a fost depistată pozitiv cu virusul Sars-Cov-2. Prezentatorul de la „Xtra Night Show” a scăpat însă miraculos, deși nu își făcuse încă vaccinul anti-Covid.

Dan Capatos a povestit la „Xtra Night Show” spaima cumplită pe care a tras-o atunci când toată familia sa a fost depistată pozitiv, fiind infectată cu noul virusul Sars-Cov-2.

„Fac și doza a treia dacă e nevoie”

Prezentatorul a scăpat de virus ca prin minune și a fugit de acasă, pentru a nu fi la rândul său infectat. ”Nevastă-mea și fiu-meu au avut Covid. Eu am ieșit negativ, culmea! Am înnebunit așteptând rezultatele testelor, toți trei. Monica avea simptome, avea febră mare, o dureau toți mușchii. Când am văzut că numai eu nu sunt pozitiv, am fugit ca din pușcă de acasă! M-a găzduit Mitică Dragomir la el, că nici nu știam unde să mă duc”, a povestit Dan Capatos, la Antena Stars. Omul de televiziune a mers apoi și s-a vaccinat la începutul lunii februarie. "Apoi am făcut vaccinul imediat. M-a ferit până acum Dumnezeu de virus. Am fost și la Untold și nu am luat. Acum nu cred că mai am anticorpi. O să fac și doza a treia dacă e nevoie”, a mai spus acesta.

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net