Verdictul medicilor pentru Dan Capatos. «Sunt predispus la demență și Alzheimer»

Ultima actualizare:

    Dan Capatos trebuie să-și monitorizeze foarte atent stilul de viațăfoto: Antena 1
Dan Capatos trebuie să-și monitorizeze foarte atent stilul de viațăfoto: Antena 1

Dan Capatos (48 de ani) a rămas cu sechele după atacul ischemic tranzitoriu pe care l-a suferit în urmă cu doi ani. Prezentatorul de la „Xtra Night Show” a dezvăluit că medicii l-au avertizat foarte serios la ultimul control neurologic în privința stării sale de sănătate.

Din cauza accidentului cerebral suferit, Dan Capatos este predispus și alte afecțiuni neurologice în următorii ani, așa că trebuie să-și monitorizeze foarte atent stilul de viață. ”Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer”, a anunțat Dan Capatos, în emisiunea „Xtra Hight Show”. 

Dan Capatos: „Am fost paralizat pe partea stângă”

În 2019, Dan Capatos plecase cu familia într-o minivacanță, în Ancona, un oraș din Italia. Prezentatorul a început să simtă că ceva nu e în regulă cu el încă din avion. Ulterior, a trecut prin momente înfiorătoare, suferind un atac cerebral ischemic. ”Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme”, a declarat cunoscutul om de televizune, la „Xtra Night Show”.

Dan Capatos: „Mama a suferit un accident vascular când eu aveam 18 ani!”

Se pare că Dan Capatos moștenește problemele de sănătate din familie. În urmă cu câțiva ani, prezentatorul mărturisea că și mama lui a suferit un accident vascular celebral. Dan Capatos şi-a adus aminte de momentul în care doctorii l-au anunţat că mama lui este bolnavă şi l-au chemat la spital, de urgenţă.

„Mama a făcut un accident vascular. Aveam 18 ani pe atunci, eu vorbeam de la Ploieşti. Doctorii îmi spuneau că e bine şi peste cinci zile m-au sunat şi mi-au zis să vin că are nevoie de însoţitor. Era legumă. Din fericire şi-a revenit”, a declarat Dan Capatos, la acea vreme, în emisiunea ”Un show păcătos”, de la Antena 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net