Negocieri dure între Bianca și Bădălău! Cum încearcă să o împace după ce l-a snopit în bataie

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au început tratativele de pace între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Afaceristul a pus la bătaie, pentru împăcarea iubitei, cadouri de lux și promisiuni fierbinți, mizând pe iertare, probabil, și pentru că ne aflăm în Săptămâna Mare. Blonda se ține însă tare pe poziții. Click! are detalii exclusive de la masa negocierilor.

Gabi Bădălău încearcă, din răsputeri, să o împace pe Bianca
Gabi Bădălău încearcă, din răsputeri, să o împace pe Bianca

A comis-o grav, iar acum suportă consecințele. Gabi Bădălău a rămas fără iubită după petrecerea deocheată pe care i-a organizat-o lui Florin Salam, într-un complex de lux din Pipera. Dezmățul, fetele prezente la chef și scenele interzise minorilor nu i-au picat deloc bine Biancăi Drăgușanu, care a descins la locul faptei și a făcut un scandal monstru, ajutată și de o bâtă de baseball, cu care a lovit, cu furie.

Click! a aflat ce s-a petrecut după evenimentul scandalos și cum au decurs ostilitățile între cei doi foști iubiți pentru că, așa cum am anunțat zilele trecute, aici, Bianca i-a spus "adio" afaceristului din Bolintin. 

Împăcarea îl va costa scump pe milionar

După petrecere, chiar înainte să plece cu copiii în vacanță, în Grecia, Gabi Bădălău a avut o întâlnire cu Bianca, încercând, spun sursele noastre, să pună la masa împăcării un arsenal pe care unele fete îl refuză cu greu: cadouri exclusiviste, genți de firmă, vacanțe de lux etc. Bianca nu ar fi fost deloc impresionată, ba dimpotrivă, se ține tare pe poziții. După îndelungi tratative, blonda ar fi anunțat că se mai gândește în ceea ce privește împăcarea. Sursele noastre spun însă că iertarea Biancăi îl va costa scump pe Gabi, poate, cine știe, chiar o achiziție în imobiliare.

Citește și: Sabina, sora lui Gabi Bădălau, superbă în costum de baie!

Gabi Bădălău, vacanță în Grecia cu cei doi băieți

În așteptarea Paștelui, dar și a iertării Biancăi, Gabi Bădălău a plecat în Grecia, împreună cu sora lui, Sabina, dar și cu cei doi băieți pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu, Gabriel și Nicolas. Afaceristul a publicat pe Instagram imagini cu micuții, care se distrează de minune, bucurându-se de temperaturile prielnice de acolo. Băieții au fost și biserică și au cinstit, cum se cuvine, Vinerea Mare din Săptămâna Patimilor.

image

Gabi Bădălău, petrecere cu "fetițe" pentru Florin Salam

Click! a scris pe larg, despre petrecerea burlacilor, pe care Gabi Bădălău a organizat-o într-o joi (14 aprilie), în cinstea lui Florin Salam, manelistul urmând să facă nuntă cu mama copiilor lui, Roxana Dobre. Dezmățul a avut loc într-un apartament de lux din Pipera, acolo unde în mod normal petreceau timp împreună Bianca și iubitul ei, Gabi Bădălău. Blondina a aflat ce se petrece și s-a dus, val-vârtej, să dea stingerea. Bianca a sărit la bătaie cu o bâtă de baseball și nu ar fi scăpat neatinși nici Gabi, nici Florin Salam, dar nici fetele prezente.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net