Bianca Drăgușanu, plină de vânătăi. A arătat tot pe Instagram

Ultima actualizare:

După ce l-a luat la bătaie pe Gabi Bădălău în timpul unei petreceri, Bianca Drăgușanu s-a filmat la sală, chiar în timpul antrenamentelor în care a învățat cum să se bată chiar și cu bărbații! Iată cu ce vânătăi s-a ales în urma exercițiilor!

Bianca Drăgușanu, plină de vânătăi după luptele de la sală Foto: Arhivă
Bianca Drăgușanu, plină de vânătăi după luptele de la sală Foto: Arhivă

Bianca Drăgușanu pare genul de persoană pe care ai putea să o găsești cel mai adesea la salonul de înfrumusețare, imaginea sa fiind adesea comparată cu cea a unei „păpuși”, în urma intervențiilor estetice pe care și le-a realizat, de-a lungul timpului.

Bianca Drăgușanu, plină de vânătăi după luptele de la sală

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu  nu e deloc „domnița aflată la ananghie” care trebuie ajutată, aceasta luând rolul de „salvator” în propriile mâini. După ce a trecut printr-un episod de violență domestică, acuzându-l pe fostul ei soț, Alex Bodi, că a agresat-o fizic, Drăgușanu s-a decis să se apuce de un sport de contact, pentru autoapărare.

Recent, Bianca Drăgușanu s-a filmat la sală, alături de antrenorul care o învață sportul contact, care pare destul de violent de altfel, având în vedere că a lăsat-o pe aceasta cu mai multe vânătăi în zona mâinilor. Bianca și-a fotografiat încheieturile învinețite și a publicat imaginile în mediul online, aviz celor care o subestimează.

Citește și: Imagini de groază! Bianca Drăgușanu, bătută crunt în repetate rânduri de Alex Bodi?

Sau poate a fost pur și simplu o amenințare indirectă pentru cele ce se vor mai „încurca” cu Bădălău de acum în colo. Cert este că Bianca nu pare deloc că se joacă atunci când vine vorba de antrenamentul de la sală, părând că își dorește să devină tot mai pricepută într-ale bătăii.

Odată inițiată în aceste taine însă, Bianca Drăgușanu ajuns să folosească tehnicile și în alte scopuri, în afară de cele de autoapărare. Recent, Click! a aflat că fosta asistentă TV l-a luat la bătaie pe Gabi Bădălău, cei doi ajungând și la despărțire, după ce aceasta l-a prins pe afacerist la petrecerea burlacilor organizată în cinstea lui Florin Salam, unde ar fi avut loc mai multe scene deocheate, întreținute de alte domnișoare.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Vedeta a sărit la bătaie după ce și-a prins iubitul la o petrecere deocheată

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net