Bianca Drăgușanu le atacă grațios pe mama și sora lui Gabi Bădălău, după ce l-a snopit în bătaie!

Bianca Drăgușanu nu dă înapoi după ce a fost implicată într-un scandal monstru cu Gabi Bădălău. Din contră, vedeta plusează și le atacă public pe mama afaceristului și pe sora acestuia!

image
Bianca Drăgușanu le-a atacat pe mama și sora lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a fost protagonista unui episod mai puțin plăcut în urmă cu doar câteva zile. Bianca a descins la apartamentul lui Gabi Bădălău, din Pipera, acolo unde afaceristul dădea o petrecere de pomină pentru Florin Salam. De la eveniment nu au lipsit femeile atrăgătoare și alcoolul în exces.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit? 

Revoltată de scenele văzute, Bianca nu a stat mult pe gânduri și a împărțit celor prezenți înjurături, dar și lovituri. Florin Salam ar fi fost lovit de Bianca, aflată într-o criză de nervi și gelozie. Una dintre fetele care au fost prezente la eveniment a făcut publice imagini cu vântătile cu care s-a ales în urma bătăii, dar Bianca pare că încă mai are conflicte de tranșat și săgeți de aruncat spre persoanele pe care nu le place. 

image
Mama lui Gabriel Bădălău nu o îndrăgește pe Bianca

Faptul că mama lui Gabi Bădălău nu o îndrăgește, în mod special, pe Bianca Drăgușanu nu mai este un secret pentru nimeni. Cât despre sora afaceristului, Sabina, aceasta avea o relație foarte bună cu fosta soție a milionarului și plănuia să înceapă alături de ea un proiect dedicat copiilor. Lucrurile au fost sistate când Claudia Pătrășcanu a decis să divorțeze de Bădălău, în urmă cu trei ani. 

stanga
dreapta
bianca dragusanu
bianca dragusanu
bianca dragusanu (3) jpg
bianca dragusanu instagram jpg
bianca dragusanu instagram 2 jpg
bianca dragusanu instagram 3 jpg
bianca dragusanu si gabi badalau
bianca dragusanu jpg
bianca dragusanu dubai2 jpg
bianca dragusanu png
Gabi Bădălău jpeg

Bianca Drăgușanu, atac la adresa mamei și surorii lui Gabriel Bădălău 

Bianca nu a reușit să le câștige simpatia și aprecierea celor două femei și nici nu pare să fie prea interesată să le intre în grațlii. După ce pe Gabi Bădălău l-a pedepsit cu lovuturi și injurături pentru derapajul de joi, iată că a sosit rândul mamei și surorii acestuia să fie atacate. Nu fizic, ci verbal, în mod indirect, pe pagina personală de Instagram a Biancăi. 

Vezi și: Noi detalii despre petrecerea lui Gabi Bădălău

„Fetelor, acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata, acolo este locul tău, acolo este! Insistă!", a fost mesajul pe care Bianca Drăgușanu l-a distribuit pe contul personal de Instagram, dar și pe pagina de Tik-Tok, cu referire la sentimentele reciproce de animozitate pe care le are față de mama și sora lui Gabi Bădălău. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anamaria prodan3 png
BeFunky collage 14 jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg