Bianca Drăgușanu, primele declarații după bătaia aplicată lui Bădălău și lui Salam! «Nu sunt Jackie Chan, nu suport trompetele!»

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a ieșit prima dată public, la „Teo Show”, și a spus adevărul gol-goluț despre bătaia ca-n filme aplicată lui Gabi Bădălău și lui Florin Salam, după ce i-a surprins pe cei doi la o petrecere deocheată cu fete de oraș, în propria casă.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău Sursa: Facebook
Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău Sursa: Facebook

Bianca Drăgușanu a spart pentru prima dată tăcerea despre bătaia pe care i-ar fi aplicat-o fostului iubit Gabi Bădălău, prins, recent, cu chiloții în vine alături de Florin Salam la o petrecere de pomină cu fete de oraș. Bianca a negat că ar fi spart ușa la propria casă, dar și că ar fi intrat înarmată cu o bâtă de baseball, aplicând corecții pe rând celor șase persoane din apartament.

Ce să zic, sunt acest Bruce Lee eu al timpurilor moderne! Da, am fost sunată să vorbesc despre acest subiect, dar am preferat să nu răspund pentru că s-au făcut presiuni asupra mea.

Nu suport trompetele astea de oraș, dar chiar așa să ajungi spargi ușa! Nu e chiar așa cum s-a spus, s-a exagerat! Ce m-a deranjat acum e acel personaj cu calități îndoielnice și că femeia apare și face pe victima după două săptămâni, cu chestii care nu mai pot fi probate! Numai în filme vezi așa ceva! Nu sunt Jackie Chan! Nu susțin violența de nici o culoare, nici verbală și nici fizică. Dar, dacă mă deanjează cineva, mă impun și impun respect!

Eu m-am dus la mine acasă! Nu m-am dus într-un loc să sparg ușa și să sparg cu bătaia opt persoane. Nu sunt Spartacus și nici Batman. Era o petrecere despre care nu prea am lucruri de spus, niște persoanje cu caracter îndoielnic, fără ocupaţie. Cu fața de trompetă! Am zis bună seara și au plecat! De unde să am bâtă pe baseball?”, a explicat Bianca Drăgușanu, la Teo Show.

"Lui Bădălău îi dau jet!"

Bianca Drăgușanu e foc și pară nu atât pe iubitul infidel, cât, mai ales, pe domnișoarele de oraș care au acuzat-o că le-ar fi agresat.

O garofiță de asta a apărut supărată după o săptămână să spună că am o bubă aici. Păi dacă aveai suneai la 112, la Poliție, și mă chemai să dau cu subsemnatul. Nu suport mărturia mincinoasă. Propun să ne luăm sânge ca să se dovedească că eu nu delirez. Nu folosesc substanțe care să mă facă să delirez. Nu merg pe la bărbați în casă ca să prestez servicii și după să cer bani. Mergem să vedem cine are dreptate.

Eu nu am spus că minte cineva, dar eu nu sunt un om agresiv. Poate doar verbal, așa în trafic mai sunt. Pot însă să mă apăr dacă sunt atacată. Dacă cineva se dă la mine, sunt provocată, eu atac, zic să stați departe. Dacă simt că partenerul meu are aventuri sau tendințe din astea eu îi spun lui jet! Nu mă duc să fac scandal!” a mai spus Bianca.

Relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău este acum într-un punct mort, deși omul de afaceri din Bolintin Vale se tot chinuie să o facă să îl ierte.

Erau niște persoane străine în casă la mine, s-au speriat și au fugit de la etajul 5. Sunt multe trepte. Eu știu ce poți să pățești până jos? S-a simțit nevoia să mi se dea explicații, dar neplauzibile. Viața merge înainte! Nu știu care e stadiul relației mele. Se încearcă să mi se ofere niște explicații. Eu am avut o relație de un an și jumătate cu un personaj despre care nu am vrut să vorbesc. Acum eu trebuie să dau nilște explicații în numele lui.

Timpul mi-a dovedit că nimic nu e pentru totdeauna, nici măcar iubirea. Poate peste o săptămână lucrurile nu vor mai fi la fel. El spune că nu s-a întâmplat nimic! Eu nu înșel, sunt o persoană foarte fidelă! Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii niciodată! Închizi ochii și te înșeală!” , a mai spus Bianca, la Kanal D.

Bianca Drăgușanu i-a prins, recent, în flagrant pe  Gabi Bădălău și pe Florin Salam la un party erotic secret. S-a speculat atunci că blondina le-a luat la bătaie pe ,,fetele de oraș", chemate să anime atmosfera și să ofere senzații tari domnilor prezenți. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net