Bianca Drăguşanu, întâlnire de gradul 0 cu socrii

image
Părinţii lui Victor Slav au mers cu copiii în Hunedoara

Doi ani s-au scurs de când Bianca (34 de ani) şi Victor Slav (35 de ani) au divorţat la notar, însă acest lucru nu îi împiedică să fie mai fericiţi ca niciodată. Cei doi "porumbei", care au declarat că în faţa lui Dumnezeu sunt în continuare căsătoriţi, au petrecut weekend-ul trecut în familie, acasă la roşcată, împreună cu părinţii fostului băiat de la Meteo.

Nu mai e niciun dubiu că Victor i-a iertat Biancăi orice păcat şi se pare că roşcata a primit undă verde şi din partea socrilor. Dovadă stă întâlnirea pe care roşcata a pus-o la cale weekend-ul trecut împreună cu Victor şi părinţii lui. Toţi patru au făcut un drum până în Hunedoara, acasă la roşcată. Ca să demonstreze tuturor că nu mai există probleme, Binaca s-a fotografiat cu socrii în faţa magazinului de haine pe care îl deţine Oana, sora mai mică a vedetei, intrată şi ea de curând în afaceri.

image
Roşcata s-a fotografiat în faţa magazinului de haine al surorii ei

"Bianca şi-a scos socrii la primbare. Au făcut un drum până la Hunedoara. Se înţelege perfect cu ei", ne-a declarat surse din anrurajul vedetei.

bianca si victor 2 jpeg
Roşcata s-a fotografiat în faţa magazinului de haine al surorii ei foto: arhiva personală

Bianca şi Victor Slav au început anul cu dreptul. Cei doi au bifat o vacanţă lungă peste Ocean, la New York şi în Mexic, iar afacerile le merg ca pe roate. Roşcata a reuşită să dea lovitura la ultimul târg de nunţi la care a participat. Ea a vândut rochii de mireasă şi de seară care i-au rotunjit veniturile cu aproape 10.000 de euro.      

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
zodiac 600x400 jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg