Claudia Pătrășcanu a petrecut Paștele departe de România. Copiii au rămas cu Gabi Bădălău

Ultima actualizare:

Cu ocazia Sărbătorii Paștelui, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să revină la sentimente ceva mai bune, punându-se de acord cu privire la custodia celor doi băieței pe care îi au împreună, pentru această perioadă. Claudia a decis să îi dea fostului soț posibilitatea să petreacă Sărbătoarea Pascală alături de cei mici, în timp ce ea a părăsit România.

Claudia Pătrăşcanu
Claudia Pătrăşcanu

Anul acesta, Gabi Bădălău a tras lozul norocos și a putut să petreacă Paștele alături de cei doi copii pe care îi are alături de fosta parteneră, Claudia Pătrășcanu. Cei doi au avut lungi și scandaloase dispute pe marginea acestui subiect, însă se pare că în cele din urmă au reușit să se pună de acord, cel puțin pentru această perioadă în care a avut loc Sărbătoarea Pascală.

Unde a petrecut Claudia Pătrășcanu Paștele. I-a lăsat pe cei mici să sărbătorească alături de tatăl lor

Dacă anul trecut cei doi băieți pe care foștii soți îi au împreună au petrecut alături de mama lor, anul acesta a venit rândul lui Gabi Bădălău. Așadar, cât timp micuții ei s-au aflat în grija tatălui, Claudia Pătrășcanu a decis să schimbe decorul, petrecând Paștele departe de România.

Citește și: Claudia Pătrăşcanu, viaţa cu doi copii după divorț. Cum arată o zi obişnuită din existența vedetei

Claudia mărturisea recent că nu avea ceva planificat pentru această perioadă, așadar s-a decis pe ultima sută de metri să viziteze o locație de suflet, unde se reîntoarce mereu cu plăcere. Orașul ales a fost Istanbul, de care o leagă multe amintiri, dar și o poveste pe care a împărtășit-o recent cu urmăritorii săi. Aceasta și-a ținut admiratorii la curent și cu mai multe imagini din destinația de vacanță.

„M-am reîntors lîn Istanbul după mulți ani și îmi place de fiecare dată. Îmi place totul aici. Eram întrebată dacă cumva sunt turcoaică?! Adevărul este că a fost pentru a 14-a oară când am revăzut orașul.

Să vă spun cum mi-am ratat șansa de a rămâne acolo și de a face muzică? Acum 9 ani, urma să fac un proiect muzical cu un mare cântăreț al Turciei, dar trebuia sa stau ceva timp acolo și era destul de greu să mă adaptez singură printre străini. Eram tinerică și luam decizii pripite ce-i drept, dar niciodată nu e prea târziu pentru nimic.”, le-a povestit Claudia Pătrășcanu urmăritorilor din mediul online.

Citește și: Exclusiv! Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu rămân căsătoriți! Motivul pentru care nu s-a pronunțat divorțul!

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu a fost încă finalizat

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în continuare în proces de divorț, de mai bine de doi ani. În ultima perioadă însă, în ciuda tuturor neînțelegerilor dintre ei, au decis să păstreze o relație bună de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, deși de-a lungul timpului, aceștia s-au aflat „la cuțite”, despărțirea lor aducând în prim-plan un scandal răsunător.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net