Cine i-a schimbat viața Claudiei Pătrășcanu? Vedeta a mărturisit

Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu a trecut prin momente dificile în viața sa, iar când nu mai știa cum să facă față situației, cineva a apărut în calea sa să o ajute să înțeleagă mai bine lucrurile ce i se întâmplă.

Claudia Pătrășcanu a decis să-și crească singură copiii
Claudia Pătrășcanu a decis să-și crească singură copiii

Scandalurile avute, în ultima perioadă, cu Gabi Bădălău, nu au lăsat-o pe cântăreață să fie deloc liniștită, iar divorțul care încă nu s-a concretizat a pus și mai mare presiune pe aceasta.

Artista simțea că se afundă în gânduri nu tocmai bune, iar exact atunci când credea că nu mai poate ieși la suprafață, Claudia Pătrășcanu a întâlnit pe cineva care avea să-i schimbe viața. Vedeta a povestit cum un duhovnic a învațat-o să privească lucrurile diferit.

Divorțul a pus presiune pe artistă

În contextul procesului de divorț, cântăreța a fost sfătuită și ajutată de duhovnic, pentru a putea trece mai ușor peste această perioadă. Claudia Pătrășcanu a declarat că reprezentantul Bisericii i-a schimbat viața în bine.

Vedeta a povestestit fanilor că datorită acestuia a reușit să vadă lucrurile diferit și acum poate să întâmpine altfel diferitele situații.

Întâmpină problemele cu blândețe, nu dispera. Întotdeauna se găsesc căi și soluții. Un sfat pe care l-am primit de la duhovnicul meu. Într-o zi vă voi vorbi despre această persoană care m-a ajutat să primesc întâmplările vieții așa cum vin, dar să le accept cu blândețe, rugăciune, înțelepciune, răbdare și căi de rezolvare”, a fost mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe InstaStory.  

Citește și Andreea Bănică și-a etalat sânii pe Instagram într-un sutien minuscul! 

Artista nu a ezitat să vorbească nici despre relația pe care a avut-o cu Bădălău. Vedeta a mărturisit că în loc de o relație frumoasă de iubire, a trăit o relație toxică. De asemenea, cântăreața este acum împăcată cu situația în care se află, însă speră ca evoluția sa să fie una bună.

  „Nimic nu este roz, impecabil, perfect. 😊Nimic nu este simplu, dar nici greu. Asta dacă crezi in schimbarea ta.😊 Nimeni nu este fericit pe deplin.

Unora li se pare doar ca trăiesc fericirea deplina, unii stau in relații toxice crezând ca aceea este iubirea adevarata (am trăit și eu asta😊), unii fac rău pentru ca se hrănesc cu asta și cred ca vor primi bine la schimb, dar.....unii nu înțeleg multe și asta pentru că nu caută în ei răspunsuri și rezolvări”, a scris aceasta, în cadrul postării.  

Claudia Pătrășcanu a vorbit și despre iertare. Aceasta a înțeles că indiferent de situație, trebuie acționat cu înțelepciune.

Am învățat să-mi recunosc eșecurile, să le înțeleg și să acționez cu mai multă înțelepciune pe viitor. I-am iertat pe cei care m-au rănit, nu vreau sa schimb pe nimeni. Am ales sa fiu înconjurată de oamenii care ma susțin, care ma ajuta sa cresc și sa devin un om și mai bun.

Dacă înainte îmi hraneam mintea cu multe gânduri negative, acum îmi hrănesc mintea cu gânduri bune și senine. Așa m-am schimbat și recunosc, nu rapid, dar cu răbdare și ascultare”, a spus aceasta.

Claudia este o cântăreață ce și-a început cariera muzicală în anul 1998 cu trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru.

Claudia Pătrăşcanu a avut o relație cu Gabi Bădălău, însă, au decis să pună capăt mariajului după trei ani. Aceștia au împreună doi copii, iar motivul despărţirii a fost ca artista nu a mai îndurat umilinţele şi jignirile şi a luat hotărârea să-şi crească fiii departe de acesta.

Citește și La ce a renunțat Claudia Pătrășcanu pentru a se pronunța mai repede divorțul: «Sper să punem punct»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net