Primele imagini de la nunta lui Florin Salam! E desfășurare de forțe pe plaja din Mamaia

Ultima actualizare:

Florin Salam face nunta miercuri, 1 iunie, cu aleasa inimii sale, Roxana Dobre. Pregătirile sunt în toi pentru marele eveniment din viața „Regelui manelelor”, iar plaja din Mamaia începe să arate ca un veritabil „ballroom”.

Atât cununia civilă cât și cea religioasă vor avea loc la malul mării, iar staff-ul a început deja să aranjeze scaunele, semn că se apropie ora de începere a ceremoniilor. Totodată, se lucrează de zor la scenă, însă nu se cunosc artiștii care vor urca pe ea și care vor întreține atmosfera la cel mai așteptat eveniment din acest sezon.

Citeşte şi: Mireasa lui Salam arată ca o regină! Roxana Dobre, adusă la nuntă cu un Rolls de 500.000€

Pe lângă pregătirile de pe plaja din Mamaia, paparazzii Click! au surprins în imagini și caii deținuți de Nuțu Cămătaru, așa că rămâne de văzut dacă și „Îmblânzitorul de lei” își va face apariția la ceremonie.

Caii lui Nuţu Cămătaru, la nunta lui Florin Salam Foto: Click!
Caii lui Nuţu Cămătaru, la nunta lui Florin Salam Foto: Click!

La nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre sunt așteptate aproximativ 200 de persoane, mireasa menționând că vor participa doar apropiații. O parte dintre ei au început deja să sosească la hotelul în care sunt cazați pe litoral.  

Citeşte şi: Roxana Dobre, detalii despre nunta cu Salam! „Florin s-a ocupat de tot”

Cine va fi naș la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

Identitatea persoanelor care îi vor cununa pe „Regele manelelor” și regina sa nu a fost divulgată, dar sursele transmit că mirii nu au dorit să fie cununați de persoane publice. Florin Salam și-ar fi dorit să îl aibă alături pe Gabi Bădălău, în calitate de naș, dar statutul marital al afaceristului nu i-a permis să facă acest pas.

Citeşte şi: Petrecere regească pentru fiul lui Florin Salam! Ce a ales de pe tăviță băiatul manelistului?

Astfel, am aflat că nașii lui Florin Salam și ai Roxanei Dobre fac parte din anturajul lor apropiat, fiind considerați „de suflet”. Cei doi se pregătesc pentru nuntă de mai bine de un an și am aflat, în exclusivitate, că niciun invitat nu are voie să vorbească despre eveniment!

Rochiile de mireasă ale Roxanei Dobre costă o mică avere

Mirii își doresc ca detaliile să fie o surpriză de proporții pentru toată lumea, însă am aflat, cu greu, că Roxana Dobre va purta două rochii. Una dintre ele a fost realizată special pentru cea mai importantă zi din viața ei de un designer român, iar cealaltă a fost pregătită minuțios tocmai la Paris, de un creator de modă francez. Pentru ținutele din noaptea nunții, Roxana ar fi scos din buzunar aproximativ 30.000 de euro!

Dacă pentru rochia făcută în România mireasa a scos din buzunar 10.000 de euro, piesa de rezistență creată peste hotare, tocmai în Franța, costă dublu, 20.000 de euro. Ambele creații au fost făcute manual, din materiale de cea mai înaltă calitate, iar broderiile au fost lucrate de mână, în cel mai mic detaliu, pentru a se asigura că ținutele Roxanei vor fi unice și la propriu, nu doar la figurat.

Cununia civilă va fi oficiată de primarul din Popești Leordeni, Petre Iacob, iar Florin Salam s-a asigurat că bărbatul poate veni tocmai la malul mării pentru nunta lui. Roxana Dobre și Florin Salam sunt împreună de mai bine de opt ani și, în plină pandemie de COVID-19, cântărețul i-a promis soției sale că îi va face o nuntă ca în povești. Revenim cu detalii în timp real de la evenimentul de pe litoral.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net