Roxana Dobre, detalii despre nunta cu Salam! „Florin s-a ocupat de tot”

După opt ani de relație, Roxana Dobre și Florin Salam se căsătoresc, iar nunta va avea loc pe plajă, cu doar câteva zile înainte de aniversarea brunetei. Roxana a oferit detalii despre eveniment. 

stanga
dreapta
roxana dobre florin salam (2) jpg
image
image
Betty Salam şi micuţul Matthias Ştefan, nepotul lui Florin Salam jpeg
betty florin salam jpeg
Florin Salam şi Roxana Dobre jpeg
Florin Salam și Roxana Dobre, dărâmați de pierderea lui Ion Stoian jpeg
12 13 vedete 2 col florin salam roxana dobre 0 jpeg
florin salam roxana dobre jpeg

Roxana Dobre și Florin Salam formează un cuplu de mai bine de opt ani și, în plină pandemie de COVID-19, bărbatul i-a promis iubitei sale că îi va face o nuntă ca-n povești. La momentul respectiv, din cauza restricțiilor impuse de coronavirus, cei doi au fost nevoiți să își amâne planurile, căci nu toți invitații ar fi putut să participe la eveniment.

Iată că, Roxana Dobre și Florin Salam au luat decizia și se căsătoresc, chiar dacă în România și nu în Dubai, așa cum își doreau inițial.

Evenimentul va avea loc în aproximativ o săptămână, pe data de 1 iunie, la malul mării. Roxana și Florin își doresc ca nunta să fie una restrânsă și totuși au aproximativ 200 de persoane pe lista de invitați, dat fiind faptul că provin din familii numeroase.

La două zile după cununia civilă și cununia religioasă a celor doi, iubita lui Florin Salam își serbează ziua de naștere, așa că evenimentul va fi cu adevărat special.

Florin Salam a pregătit o nuntă, pe repede-înainte! Se căsătorește cu Roxana, la Mamaia

12 13 vedete 2 col florin salam roxana dobre 0 jpeg
Florin Salam şi Roxana Dobre sunt împreună de opt ani

Roxana Dobre a mărturisit că viitorul său soț este cel care a venit cu ideea, care a propus să se cunune pe data respectivă, pe plajă. Au avut foarte puțin timp să pună detaliile la punct și nici măcar nu se știe cine va întreține atmosfera la nuntă.

Cu toate acestea, Florin Salam și mireasa lui vor avea, cu siguranță, parte de o noapte de neuitat, iar Roxana se așteaptă la surprize.

„Facem nunta la mare, pe 1 iunie. Facem nunta și cununia civilă la mare. Facem eveniment doi într-unul, vom face și cununia civilă, și cea religioasă, pe plajă. Pe 3 iunie e ziua mea de naștere și, de fapt, noi am zis să facem și nunta noastră atunci, că dorim să fie ceva restrâns. Dacă tot sărbătorim ziua mea, de ce să nu facem și o mică petrecere, să se și cununăm, să facem jurămintele în fața lui Dumnezeu, așa cum se cuvine.

Nu vom face nimic fastuos, vrem să fie cât mai intim evenimentul, așa cum am făcut și botezurile copiilor noștri. Florin a fost cu ideea, el a zis că dacă e ziua mea să facem și nunta. Avem opt ani împreună deja, am trecut de cei șapte ani de acasă (râde, n. red.).Florin a profitat de ziua mea și a pus la cale tot ce e nevoie pentru a ieși un eveniment frumos, o petrecere reușită”, a declarat Roxana Dobre, pentru Fanatik.

Roxana Dobre: „Florin s-a ocupat”

„Florin s-a ocupat să îl cheme și pe primarul de aici (din Popești Leordeni, Petre Iacob n. red.), el va veni să ne cunune civil acolo. La eveniment nu știu dacă va cânta cineva, cine va fi pe scenă, dar cum noi ne-am dorit o nuntă restrânsă, mă aștept la surprize.Nu știu nici măcar toți invitații.

 E restrânsă în sensul că vor fi vreo 150-200 de persoane, dar gândiți-vă că doar familia noastră are vreo 100 de persoane. Oricum, era complicat să facem o nuntă mare, totul a fost făcut în cea mai mare viteză, pe ultima sută de metri”, a mai precizat Roxana.

Florin Salam şi Roxana Dobre au trei copii

betty si florin salam
Florin Salam şi fiica lui, Betty

Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut după ce prima soție a artistului a trecut în neființă. Sunt împreună de opt ani, timp în care au devenit părinții a trei copii. Au două fetițe, Rania și Jacqueline, dar și un băiețel pe care îl cheamă Simon Ștefan.

Din căsnicia anterioară Florin are încă doi copii, pe Betty și Daniel Stoian. Manelistul a devenit bunic, ambii săi copii oferindu-i câte un nepot.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
andreea banica22 png
emil rengle
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png