Florin Salam, salvat de bodyguarzi, după o încăierare violentă într-un club din Manchester

Ultima actualizare:

Scene violente au izbucnit într-un club din Manchester, în care Florin Salam susținea un concert. Altercația a escaladat în urma unui schimb de replici între interlopi, iar haosul s-a instalat rapid în club. Mese și scaune au zburat către unii clienți din locație, ba mai mult, unul dintre participanți a scos un cuțit cu care amenința, conform imaginilor oferite de cancan.ro.

florin salam jpeg

Florin Salam, scos din mulțime de bodyguarzi

Florin Salam s-a retras din mijlocul luptei cu ajutorul bodyguazilor. Imaginile surprinse de cei din jur îl prezintă pe Florin Salam, care se retrage din clubul de scandalagii, grăbit, printre mașinile parcate. Florin Salam avea un prosop alb pe cap, conform imaginilor postate.

Clienții clubului ce s-au luat la bătaie după schimbul de replici sunt români. Potrivit surselor Cancan, un prieten de-al lui Perian de la Târgoviște l-a lovit cu pumnul pe un alt ”petrecăreț’’ și de aici s-a iscat tot scandalul cu pumni și picioare.

Un interlop a îndreptat cuțitul către Florin Salam

Cei implicați în scandal au ieșit în afara clubului, unde au continuat bătaia, însă nu înainte ca unul dintre interlopi să scoată cuțitul și să se îndrepte către cântăreț.

image

Cântărețul a fost scos afară de bodyguarzii unuia dintre interlopii aflați în club, astfel că Florin Salam a reușit să scape nevătămat.

Adrian Minune, petrecere cu mitraliere

Un incident asemănător a avut loc la o nuntă la care participa Adrian Minune. La un moment dat, unul dintre participanţi a venit cu o armă şi l-a îndemnat pe cântăreţ să tragă de câteva ori, însă acesta a refuzat vehement şi chiar a rugat să se oprească toată manifestaţia. În filmulețul care a apărut pe internet, se observă cum, la o petrecere, câțiva invitați au tras cu mitraliere și pistoale, chiar în fața celorlalți participanți. Niciun invitat nu a părut că se teme în timp ce erau trase focurile de armă, ba mai mult aceştia râdeau şi filmau întreaga scenă. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net