Mireasa lui Salam arată ca o regină! Roxana Dobre, adusă la nuntă cu un Rolls de 500.000€

Ultima actualizare:

Nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre este în plină desfășurare, chiar în aceste momente. Paparazzii Click! au surprins mai multe imaginii din timpul evenimentului la care mireasa a fost adusă  într-un Rolls Royce Phantom de jumătate de milion de euro.

Roxana Dobre a îmbrăcat rochia de mireasă și merge către altar la brațul fiului său, Ștefan, care și-a luat în serios rolul de cavaler de onoare. Femeia care în curând îi va deveni soție lui Florin Salam a îmbrăcat o rochie de mireasă ivoire, de tip sirenă. Creația este cabrată pe talie cu ajutorul unui corset și astfel scoate în evidență silueta clepsidră a Roxanei, iar partea de sus este garnisită cu cristale semiprețioase, cusute minuțios în jurul bustului generos.

Nu rataPrimele imagini de la nunta lui Florin Salam! E desfășurare de forțe pe plaja din Mamaia

Primele imagini cu Roxana Dobre de la nunta cu Florin Salam

Roxana Dobre are o ținută de câteva zeci de mii de euro, semn că Florin Salam nu în refuză nicio plăcere viitoarei sale regine. Bruneta poartă un colier încrustat în diamante și o pereche de cercei la fel de scumpi și luxoși. Buchetul vedetei este unul clasic, din bujori albi, iar Roxana a optat pentru un machiaj foarte natural.

Voalul pe care mireasa l-a ales este unul extrem de lung, iar în imaginile surprinse de paparazzi Click! se poate observa cum fata cea mică a cuplului Roxana Dobre și Florin Salam cară cu atenție materialul delicat, ca nu cumva să se murdărească.  

Vezi și:  Roxana Dobre, detalii despre nunta cu Salam! „Florin s-a ocupat de tot”

Copiii lui Florin Salam, alături de Roxana Dobre spre altar

Invitații s-au așezat comod pe scaunele așezate special pentru ei pe plaja din Mamaia, iar la mijlocul celor două rânduri lungi se află covorul pe care mirii vor păși în curând. Roxana Dobre urmează să îi spună cel mai hotărât „da” lui Florin Salam odată ajunsă în fața altarului, până acolo fiind însoțită de copiii ei.

Fiul cel mic al lui Florin Salam este îmbrăcat în haine de sărbătoare, purtând un costum închis la culoare, la care a fost asortat un papion. Mireasa a coborât dintr-un bolid de 500.000€, fiind ajutată de mai multe persoane. Deocamdată, la eveniment au sosit numai membrii familiei celor doi miri, dar rămâne de văzut ce  vedete își vor face apariția în orele următoare. Remarcăm faptul că toți cei prezenți la nunta „regelui manelelor” cu aleasa inimii ale sunt îmbrăcați în alb sau negru

În urma cununiei civile și a ceremoniei religioase, ambele oficiate pe plajă, Roxana Dobre și Florin Salam își vor delecta invitații cu mâncăruri alese, bucătarii începând deja să pregătească proțapul. Decorul organizat pe plajă încă de la primele ore ale dimineții a fost completat de mai multe aranjamente florale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net