Florin Salam nu renunță la ochelarii de soare nici la nuntă! Ireal cât costă ținuta de ginere a manelistului

Florin Salam i-a promis Roxanei Dobre o nuntă ca în povești, iar visul lor a devenit, într-un sfârșit, realitate! Cei doi se cunună chiar în aceste momente, pe plaja din Mamaia, unde sute de invitați au venit să le fie alături.

Dacă Roxana Dobre a apărut la propria-i nuntă ca o adevărată regină (mai multe detalii despre mireasă, AICI), nici Florin Salam nu s-a lăsat mai prejos! Manelistul a ales să poarte un costum negru cu dungi albe, la care a adăugat o cămasă clasică. Mai mult, Florin Salam nu renunță nici în ziua nunții sale la accesoriul care, în ultimii ani, i-a devenit indispensabil: ochelarii de soare.

Vezi și: Primele imagini de la nunta lui Florin Salam! E desfășurare de forțe pe plaja din Mamaia

Ceasul artistului pare a fi un Audemars Piguet care ajunge să coste până la 60.000 de euro este cel mai scump dintre accesoriile pe care Florin Salam le poartă. Cu pantofii și ochelarii a scăpat relativ ieftin, cel puțin pentru bzuunarul lui, având în vedere că mocasinii de la Gucci sunt „doar” 700 de euro, iar pentru ochelarii Bottega Veneta manelistul a scos din buzunar 300 de euro.

Nu rata:  Roxana Dobre, detalii despre nunta cu Salam! „Florin s-a ocupat de tot”

Florin Salam și Roxana Dobre, însoțiți de copii spre altar

Cei doi miri au avut grijă ca niciunul dintre copiii lor să nu stea degeaba in ziua nunții! Dacă fiul lor, Ștefan, i-a fost cavaler de onoare Roxanei și a însoțit-o de la mașină până pe plajă, unde au loc cununia civilă și slujba religioasă, Florin Salam a pășit către altar alături de una dintre fiicele sale.

În filmarea surprinsă de papparazzi Click! putem distinge faptul că ambele fetițe au coșulețe în mână, semn că își vor lua în serios îndatoririle de domnișoare de onoare și vor arunca petale de flori înaintea părinților lor. Entuziasmați din cale afară, mirii Florin și Roxana pot fi auziți în timp ce le mulțumesc tuturor persoanelor prezente.

Florin Salam le-a impus „dress code” invitaților săi

Chiar dacă se spune că nu este bine să porți alb la nuntă, în calitate de invitat, iată că „regele manelelor” nu ține cont de superstiții. Ba chiar din contră! Florin Salam și Roxana Dobre le-au impus dresscode apropiaților pe care îi au astăzi alături, căci mai toți invitații poartă haine deschise la culoare. Vă prezentăm, în exclusivitate, imagini de la cel mai așteptat eveniment al sezonului estival și revenim cu detalii, direct de la fața locului!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net