Betty, fiica lui Salam, ca o prințesă la nunta manelistului cu Roxana Dobre

Ultima actualizare:

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit în urmă cu doar câteva momente, într-un cadru de poveste, pe plaja din Mamaia. La eveniment au fost prezenți și copiii manelistului, iar Betty, fiica cea mare, a avut o apariție de senzație!

Tânăra în vârstă de 21 de ani a fost surprinsă de papparazzi Click! în fața bisericii în care tatăl ei și Roxana Dobre și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Tânăra a oferit câteva declarații despre eveniment, după o lungă perioadă în care a ales să păstreze discreția, de dragul părintelui său și a mamei vitrege.

Cum s-a îmbrăcat mireasa Roxana Dobre: Mireasa lui Salam arată ca o regină și este tratată ca una! A fost adusă la nuntă cu un Rolls de 500.000€

Betty Salam a ales o coafură elegantă, un coc la baza gâtului, iar la capitolul accesorii a optat pentru un lănțișor tennis, foarte finuț, dar extrem de costisitor. Bijuteria a fost încrustată cu zeci de pietre prețioase, asemenea cerceilor pe care fiica lui Salam i-a ales.

Betty Salam a strălucit și la propriu, dar și la figurat, la nunta tatălui

Mai mult decât atât, la capitolul vestimentație, fiica cea mare a manelistului a respectat dress code-ul impus invitaților și a purtat o ținută albă, asemenea celorlalte persoane prezente la eveniment. Betty a purtat o rochie albă, mulată, care îi pune în valoare silueta. Partea superioară a corsetului a fost garnisită cu sute de cristale semiprețioase, la care tânăra și-a asortat atent bijuteriile.

Ginerică Florin Salam, ținută de zeci de mii de euro:  Nu renunță la ochelarii de soare nici la nuntă! Ireal cât costă ceasul manelistului

Betty Salam a ales să își lase la vedere bustul generos, obținut cu ajutorul esteticianului în urmă cu doar câteva luni, când tânăra a apelat la o operație dublă, de ridicare și mărire a sânilor. În mod surprinzător, nu decolteul vedetei a atras atenția, ci partea de jos a rochiei, pe care au fost cusute atent pene de struț. La capitolul pantofi, fiica lui Florin Salam nu s-a zgârcit, având în vedere că odată în viață face tatăl său nunta, cu regina lui.

Astfel, „bijuteriile” cu care ea a ales să se încalțe sunt semnate de Rene Caovilla și costă aproape două mii de euro pe unul dintre puținele site-uri pe care mai pot fi achiziționate, dat fiind faptul că s-au vândut „ca pâinea caldă”.

Invitați de seamă la nunta lui Florin Salam

Betty nu a venit neînsoțită la evenimentul momentului, ci alături de fiul său și soțul Cătălin. Odată cu ei, la biserică, și-au făcut apariția și câțiva colegi de breaslă de-ai artistului. Sorinel Puștiu nu a lipsit de la cununia religioasă, în timp ce Tzanca Uraganul și iubita sa, Marymar, au fost printre primii veniți, încă de la cununia civilă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net