Ce superstiție a ținut Florin Salam la nunta cu Roxana Dobre. Biserica și nașii au fost aleși de „frică”

Florin Salam și Roxana Dobre sunt, oficial, căsătoriți! Cei doi au spus un „da” extrem de hotărât în fața ofițerului de la starea civilă și, mai apoi, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Slujba religioasă s-a încheiat la ora 19:34, așa că „regele manelelor” are acum regină cu acte în regulă! Florin Salam și Roxana Dobre au avut o nuntă modernă, dar au ținut cu dinții de anumite tradiții, pe care le-au respectat cu sfințenie. Spre exemplu, dacă inițial își doreau să organizeze cununia religioasă pe plajă, mirii au decis, pe ultima sută de metri, să facă slujba la biserică.

Citește șiBetty, fiica lui Salam, ca o prințesă la nunta manelistului cu Roxana Dobre

„Așa e la noi în familie, se schimbă așa, pac-pac. Important e că suntem bine. Nu e niciun motiv, așa a fost să fie. Dumnezeu a vrut așa, este o biserică importantă aici, specială”, a declarat Betty Salam, chiar în fața bisericii Mihail Kogălniceanu, din județul Constanța.

Cum s-au asigurat Roxana Dobre și Florin Salam că vor avea noroc toată viața?

Mai mult, cei doi miri au avut mai multe perechi de nași. Motivul neașteptat pentru care au luat această decizie are legătură tot cu tradițiile. Se pare că e ca o regulă nescrisă în familia lui Florin Salam ca una dintre perechile de nași de la nuntă să fie rude, căci se spune că obiceiul le va aduce noroc mirilor, iar așa le va merge bine proaspeților însurăței!

Nu rataCe făcea Florin Salam, cu două zile înainte de nuntă

Totodată, Roxana Dobre respectat un obicei străvechi, pe care multe mirese îl ignoră în ultimii ani, dar despre care se spune că este purtător de noroc. Imediat după cununia civilă, mireasa a oprit alaiul care se grăbea să ajungă la bsierică, pentru ceremonia religioasă, pentru a rupe „turta miresei”. Nașa trebuie să rupă o turtă deasupra capului miresei în patru bucăți și să facă semnul sfintei cruci. Se spune că așa este binecuvântată mireasa.

De asemenea, se spune că respectarea acestui obicei nu aduce noroc și prosperitate numai mirilor, ci și invitaților care mănâncă o bucățică din turta miresei.

Regele manelelor și regina lui au plecat spre petrecere într-un bolid mega-luxos

Pare că nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre a adunat cele mai de seamă modele din parcurile auto ale milionarilor europeni, dar scenele desprinse parcă din filme s-au petrecut chiar la noi în țară, în Mamaia. Dacă Tzanca Uraganul a venit cu un Ferrari roșu la evenimentul momentului în lumea maneliștilor, Florin Salam și Roxana Dobre au fost în centrul atenției nu doar pentru că sunt miri, ci și pentru că au plecat de la biserică spre petrecere într-un Rolls Royce de 500.000 de Euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net