Codin Maticiuc și-a dus copiii la mare, la hotel de fițe

Codin Maticiuc a anunțat că și-a dus copiii la mare, și nu oriunde. Ci la un hotel de fițe din Mamaia.

Doar că, în fotografia publicată de el apare o „armată” de pitici, fericiți nevoie mare de vacanța petrecută pe litoral.

Sună a laudă. Ei bine, da, mă cam laud! Totuși e vorba despre copiii mei de la orfelinat, care toți sunt în acest moment la Phoenicia Royal, Mamaia. Copiii de la Fundația Metropolis merg în fiecare an la mare, cel puțin o dată, și la munte la fel.

Copiii din orfelinat, pentru prima dată cazați la 5 stele

Cred că doar într-un an de criză nu am reușit să facem asta, an în care am vândut o mașină ca să susținem fundația”, a povestit Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

Fostul „crai de Dorobanți” a renunțat de mult la această titulatură, el devenind un familist convins și, totodată, un activist dedicat în problemele copiilor vulnerabili.

Citește și: Interviu de senzație cu Codin Maticiuc. Ce spune despre superba lui iubită: "Femeia e nebună de legat"

Anul acesta, el a reușit să îi ducă pentru prima dată pe micuții din orfelinatul manageriat de familia sa la Mamaia și să îi cazeze la 5 stele, cu sprijinul fiicei patronului unității hoteliere.

Am fost invitați de Laly Murad, fata lui Mohammed(n.r Mohammed Murad, patronul lanțului hotelier Phoenicia)”, a explicat Codin Maticiuc.

Codin și iubita lui au doi copii

El și partenera lui, Ana, au împreună o fetiță, pe Smaranda, iubita lui Codin mai având din altă relație un băiețel, pe care acesta îl consideră cel mai bun prieten al său.

Codin a declarat pentru Click! faptul că el și iubita lui iau în considerare adopția pentru a crește și al treilea copil.

Citește și: Codin Maticiuc, despre banii și averea strânsă: «Am cheltuit mai mult»

Codin Maticiuc s-a lansat cu mai multe proiecte de succes, care l-au împins să strângă bani pentru spitale publice, dar și să se apuce de produs filme, în care și joacă sau să scrie.

Recent, acesta a lansat cartea „Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Cămătaru”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
image jpeg
hororoscop jpg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub cheating wife png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar