Joshua Castellano, prins „la mijloc” de Codin Maticiuc. Dezvăluiri senzaționale

Când spui Joshua Castellano, te gândești direct la localuri de lux frecventate de crema lumii mondene autohtone.

image
Joshua Castellano, patronul Bamboo. Sursa: You Tube

Un personaj discret, foarte zgârcit în a oferi detalii despre el sau afacerile familiei sale în România, Joshua Castellano a acceptat invitația lui Codin Maticiuc de a povesti lucruri neștiute, exact ca între doi vechi prieteni.

Citește și: Secretele lui Botezatu! De ce nu mai îmbătrânește? Adevărul gol-goluț despre intervențiile estetice! «Fetele spun că sunt sexy așa!»

Fete frumoase, mafioți, animale exotice și momente extreme sunt subiecte ale discuției anunțate de Codin într-un teaser al ediției podcastului său „La Mijloc, de miercuri, 25 mai.

De asemenea, evenimentele tematice organizate de patronul Bamboo ascund povești și asocieri neașteptate. „Am vrut să organizăm ceva cu specific asiatic. Am vorbit cu Nuțu Cămătaru și mi-a dat doi tigri. Erau legați, frumos, în spate era o cușcă cu papagali exotici.

Bamboo a ars de mai multe ori

Clubul luase foc în fața mea, de la un întrerupător. Când au venit pompierii, aveau două mașini. Una fără benzină, cealaltă fără apă”, sunt doar câteva dintre poveștile lui Joshua Castellano relatate în podcastul lui Maticiuc.

Citește și: Cătălin Botezatu, regele vacanțelor! Experiențele inedite trăite de designer în cele 10 destinații marcate

Italianul Joshua Castellano este originar din Napoli şi a venit în România în anii ’90, când a deschis mai multe restaurante, cluburi şi cafenele exclusiviste precum Zerillos, Divino, Bonsai, Morgano, Le Gaga şi Bamboo, acesta din urmă fiind şi localul care l-a făcut celebru.

Club frecventat și de vedete internaționale

Joshua Castellano a inaugurat clubul Bamboo din Capitală în anul 2002 şi a mai deschis astfel de localuri în Cluj, Braşov, Mamaia şi Miami Beach.

De-a lungul timpului, în Bamboo au concertat nume celebre pe plan mondial precum Missy Elliott, Busta Rhymes, Pussycat Dolls, Fat Joe, Ciara, Bob Sinclair.

stanga
dreapta
bamboo jpeg
Joshua Castellano şi Cătălin Botezatu - Bamboo FOTO INQUAM PHOTOS
Clubul Bamboo vă invită la revelionul rusesc Foto: arhivă ADS
Petrecere de fiţe la Bamboo în Braşov
Barmanii din Bamboo au servit clienţii cu cele mai fine bauturi

Considerat un local de fiţe, Bamboo a fost frecventat, printre alţii, de oameni precum magnatul Mohammed Al Habtoor, fiul miliardarului Khalaf Al Habtoor sau actorul belgian Jean-Claude Van Damme şi multe alte vedete.

 Clubul Bamboo din București a fost distrus de două incendii, în 2005 și 2017. În 2019 a ars complet și Bamboo din Mamaia Nord.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg