Secretele lui Botezatu! De ce nu mai îmbătrânește? Adevărul gol-goluț despre intervențiile estetice! «Fetele spun că sunt sexy așa!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu refuză să îmbătrânească! Fost model internațional de succes, designerul continuă să fie, și la 55 de ani, cel mai șarmant bărbat din showbiz! Ultimele sale imagini postate pe rețelele de socializare au făcut furori, iar Bote a fost acuzat că a apelat până și la intervenții estetice chirurgicale. Se știe că designerul este client fidel al clinicilor de înfrumusețare, de ani buni.

cub catalin botezatu png

Cătălin Botezatu rămâne fantezia femeilor și la 55 de ani! Anii au trecut peste el, dar ridurile cam refuză să apară pe chipul lui Bote. Cel puțin, în pozele pe care designerul le expune cu generozitate pe rețelele de socializare să cauți cu lupa și nu găsești o cută, un riduleț!

Tocmai de aceea, designerul a fost acuzat că își editează forografiile în exces. Gurile rele au spus că Bote nu ar fi deloc străin nici de operațiile estetice, la care ar fi apelat, totuși, în ultima vreme.

Cătălin Botezatu și Gabriela Prisăcariu
Cătălin Botezatu și Gabriela Prisăcariu

Aflat, zilele trecute, la lansarea unor noi produse de înfrumusețare, Cătălin Botezatu a spulberat misterul tinereții sale fără bătrânețe, pentru Click!

,,Nu am făcut nici o operație estetică încă. Dar na, niciodată să nu spui niciodată. Deocamdată, însă, nu am de gând să fac, asta e clar. Fetele spun că sunt sexy așa cum sunt!”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Click!

"Ai impresia că am făcut botox!"

Cătălin Botezatu recunoaște, totuși, că face potecă pe la clinicile de înfrumusețare de ani buni, unde apelează însă mai mult la tehnicile non-invazive.

Nu am nici o operație estetică, asta se poate si vedea. Este adevărat că folosesc de mulți ani niște fiole de acid hialuronic care îți întind fața în 24 de ore. Au un efect de botox în 24 de ore, iti dau impresia că ai făcut operație estetică. Asta folosesc de ani și ani de zile!”, ne-a mai spus Botezatu.

"Tatuaje mi-aș mai face. Înnebunești la bătrînețe!"

În schimb, la tatuaje este primul. Bote are colecție de tatuaje, împânzite pe tot corpul, de la gamba piciorului, până la urechea stângă, unde are tatuat un dragon care scuipă flăcări.

,,Tatuaje, în schimb, aș mai face! Când îmbătrânești, stii cum e, poți înnebuni, dar totuși cred că mă opresc aici și la tatuaje! Am destule!”, a recunoscut designerul.

Botezatu este cunoscut drept un împătimit al tatuajelor, ce includ simboluri ale religiilor pe care le-a „experimentat” de-a lungul anilor, în călătoriile sale, precum Kabala sau Budismul. Are unul chiar pe gamba piciorului stâng.

Pe antebrațul stâng, Bote are tatuat mesajul „Soulmates never die” („Sufletele pereche nu mor niciodată”), iar pe cel drept e desenat un alt mesaj sugestiv „No God No Glory” ( sau „Fără Dumnezeu nu există glorie”).

Pe inelarul stâng al designerului tronează litera „S” de la "Soul Mate" (suflete pereche), iar pe omoplat are tatuat un Pegasus. Sub talie, designerul are tatuat un mic delfin! Cătălin Botezatu este fan tatuaje, iar până acum a strâns nu mai puțin de nouă de desene pe tot corpul!

Cătălin Botezatu este, de departe, cel mai cunoscut designer din România. Și-a început cariera ca model în prezentările regretatei Zina Dumitrescu, cunoscută drept „mama modei românești”.

După ce s-a lăsat de modelling, Botezatu a urmat cursurile institutului European de Modă de la Milano, sub indrumarea regretatului Gianni Versace. Acesta l-a invitat să-și facă stagiatura chiar în Atelierele Versace din Milano.

La acest moment, Botezatu se poate mândri cu prezentări de modă organizate pe podiumuri pe toate continentele – de la New York sau Las Vegas, la Windock, Namibia și Sun City în Africa de Sud, apoi Islanda, Indonezia și în toate marile capitale din Europa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net