Cine este cu adevărat tatăl lui Cătălin Botezatu. Designerul a făcut dezvăluiri la 30 de ani de când se află în showbiz

Cătălin Botezatu, unul dintre cei îndrăgiți designeri din România, a vorbit sincer și plin de nostalgie despre copilăria sa, familie, dar nu e ezitat să vorbească nici despre alte subiecte, mai sensibile.

Cătălin Botezatu, interviu deschis despre copilăria sa
Cătălin Botezatu, interviu deschis despre copilăria sa

Invitat în cadrul podcastului semnat de Ionela Nastase și Adi Hădean, Cătălin Botezatu a fost mai deschis ca niciodată în a povesti amintiri din copilăria sa.

Citește și Bote are inel cu inițiala numelui

Poveștile din copilărie

Relaxat, designerul și-a adus aminte cu drag de Alexandria, orașul în care a crescut, dar a dat și ''din casă'' dezvăluind că el a fost un rasfatat crescut de bunica lui și înconjurat numai de femei, surorile mamei acestuia.

"Eu mă mândresc cu originea mea. (...) Alexandria este un oraş foarte frumos, dintr-un judeţ care a dat foarte multe valori, scriitori, pictori şi, de ce nu, politicieni. Este un oraş foarte frumos, în care am avut o copilărie extraordinară - mama o să mă certe acum, dar trebuie să spun că pe mine m-a crescut bunica mea, m-au răsfăţat bunica mea şi un întreg neam de femei, surorile mamei mele. Au contribuit la ceea ce sunt acum, la educaţia mea, pas cu pas", îşi aminteşte talentatul designer vestimentar.

Cătălin Botezatu nu a ezitat să vorbească nici despre relația cu tatăl său, despre care spune este un Don Juan, lucru ce îi aseamănă. Designerul recunoaște că ține la el, însă nu-i arată afecțiunea, deoarece nu știe cum.

"Nu prea ne înţelegem foarte bine. Nu în sensul că, Doamne fereşte... Suntem două firi foarte puternice, la fel de vulcanice. Tatăl meu a divorţat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori, este un Don Juan, cred că îmi seamănă. (râde) Îl iubesc foarte tare, deşi nu ştiu să-i arăt asta, nu ştiu să-mi arăt afecţiunea faţă de părinţi. Întotdeauna am fost foarte rece, rar i-am spus mamei "Te iubesc", poate în ultima perioadă... Dar nu-mi iese asta... Îi iubesc, mama e totul pentru mine, tatăl meu e tatăl meu, clar, şi-l iubesc, şi-l apreciez, şi am furat multe şiretlicuri de la el şi chestii de masculinitate'', a declarat acesta.

În aceeași notă, designerul a dezvăluit și o întâmplare sensibilă prin care a trecut. Amândoi au trecut prin clipe grele, în aceeași perioadă.

"Am trecut amândoi, din nefericire prin nişte cumpene extraordinare, când am fost operaţi amândoi de cancer! Gândeşte-te că, în aceeaşi zi, s-a nimerit să fiu eu, în Turcia, operat de acel cancer nenorocit şi făceam o operaţie periculoasă de tip hightech, iar el făcea, în România, o operaţie la fel de periculoasă la plămâni, de cancer. Deci a fost foarte greu. El s-a îmbolnăvit înainte, cu un an şi ceva, foarte grav, am reuşit să-l salvez efectiv pe ultima sută de metri. Şi-a revenit, numai că boala a recidivat într-un mod destul de urât şi, deşi l-am trimis prin spitale, eu am plecat, m-am îmbolnăvit şi eu, neştiind exact ce am, pentru că m-am dus la un singur control, se ştie asta'', a declarat acesta.

Carieră și design

Citește și Botezatu, declaraţii incredibile despre Bianca 

Cătălin Botezatu este un creator de modă din România, cunoscut, însă, și internațional. Acesta este singurul designer care se ocupă personal de toate aspectele prezentărilor sale, începând de la design, scenariu, și terminând cu regia și coloană sonoră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net