Incredibil cum s-a cunoscut Virgil Ianțu cu soția lui! «Îmi era și jenă»

Ultima actualizare:

Virgil Ianțu a fost invitat în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, iar cei doi au depănat amintiri, au vorbit despre începuturile și experiența lor din televiziune, ca de la prezentator la prezentator, iar acesta a dezvăluit și câteva detalii din viața personală.

Virgil Ianțu, alături de soție și fiica lor
Virgil Ianțu, alături de soție și fiica lor

Virgil Gătăianțu, căci acesta este numele său real, a început ca artist și om de radio, cântând într-o trupă alături de Ștefan Bănică Jr. Acesta mai avea un prieten alături de care cânta, iar invitația ziua de naștere a colegului său avea să îi schimbe complet viața prezentatorului TV.

Odată intrat în lumea televiziunii, Virgil și-a scurtat și numele, pentru a fi mai ușor de înțeles și reținut, folosindu-se de porecla „Ianțu”, dată de Ștefan Bănică. Înainte de toate acestea însă, prezentatorul a povestit cum aproape și-a ratat cariera, nevrând să meargă la o petrecere fatidică, care i-a schimbat și profesia, dar și viața personală.

Cum a ajuns Virgil Ianțu în televiziune

Virgil Ianțu a explicat că nu dorea să meargă la petrecere deoarece nu avea bani să cumpere cadou. În cele din urmă s-a împrumutat, iar destinul și-a urmat cursul! Acolo a întâlnit-o și pe cea care îi este acum soție și mama fiicei sale, Iasmina, dar și pe producătorii emisiunilor care i-au adus succesul și notorietatea.

Televiziunea a apărut întâmplător. A fost o întâmplare cu o morală frumoasă.(..) Îl știi pe Lulu, Laurențiu Niculescu, cântă cu The Colors. Cântam împreună, eram apropiați. Și era ziua lui. Eu îl refuzam pentru că nu aveam bani să îi iau cadou. Lucram la radio atunci.

Aveam jumătate de normă, bani foarte puțini. (..) Și mă tot gândeam ce să fac...El mă tot bătea la cap. Îmi era și jenă.. Până la urmă m-am împrumutat de bani, i-am luat o sticlă de șampanie de la metrou și m-am dus.

La petrecere, multă lume. A doua zi îmi zice: Fii atent, mai știi cuplul ăla de aseară? Ea lucrează la o producție, o să se facă un concurs de cultură generală și a zis că tu te potrivești foarte bine profilului.”, a început să povestească Virgil Ianțu.

Citește și: De ce nu se căsătorește Virgil Ianțu după 15 ani de relație cu Roxana? «Preotul a zis că nu poate să ne facă cununia»

Cum a cunoscut-o Virgil Ianțu pe soția lui, Roxana

Deși nu își dorea să meargă, în cele din urmă s-a lăsat convins și bine a făcut! „M-am dus. Primul moment în care am ajuns acolo nu îl voi uita niciodată. Acolo era Adina Casas, care urma să fie producător la „Copiii spun lucruri trăznite”, era Roxana Alexandru, care urma să fie producător la „Vrei să fii milionar” și mama Iasminei (fiica lui n.r). Deci mi-am întâlnit oamenii cu care am rămas și azi și cu care lucrez încă. Nu mai vorbim că am făcut și familie.”, a completat Virgil Ianțu.

Și așa a început călătoria lui în televiziune, Virgil Ianțu prezentând două dintre show-urile care au făcut istorie în industria TV din România. Acesta a povestit însă, amuzat, cum spera să nu ia el rolul de prezentator!

Virgil Ianțu nu își dorea să fie prezentator TV!

Am fost pus în fața camerei, mi s-a dat un text, niște întrebări, eu nu mai fusesem prezentator (..) Și mă sună seara că au rămas doar doi, eu și încă cineva. Eu speram să ia ăla (postul de prezentator n.r) Zice: vino mâine, pune-ți o cravată.

Aveam una primită de la Ștefan. Îți dai seama, cu sacoul pe care îl aveam atunci....era singurul. Acolo erau foarte mulți oameni care te priveau și te analizau la 360 de grade. Am dat proba și mă sună seara că eu o să fiu prezentator. Când am aflat ce presupune, nu am prea dormit perioada respectivă. Responsabilitatea era enormă.”, a adăugat Virgil Ianțu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net