FOTO EXCLUSIV Virgil Ianţu, bodyguard pe plajă pentru fiica adolescentă

image
Virgil Ian┼úu ┼či fiica lui iasminafoto: Mihai Ionescu

Ta┼úii de fete, care parc─â au ├«n s├ónge s─â-┼či protejeze enervant de mult odraslele, i-ar da dreptate lui Virgil Ian┼úu, surprins zilele trecute de fotoreporterii Click! extrem de agitat pe plaj─â. Omul de televiziune a fost ca un leu ├«n cu┼čc─â la malul m─ârii, iar la o privire mai atent─â am ┼či deslu┼čit misterul st─ârii de nervozitate. Frumosa lui fiic─â Jasmina, o adolescent─â rebel─â, dup─â cum tat─â ei o descria cu ceva timp ├«n urm─â, se afla ├«n valuri, iar p─ârintele ei a stat cu ochii pe ea mai ceva ca o gard─â de corp.

Virgil Ian┼úu are o fiic─â superb─â, care a atras imediat aten┼úia pe plaj─â, zilele trecute, c├ónd a ie┼čit din mare ├«ntr-un costum de baie din dou─â piese. Jasmina are doar 14 ani, dar promite ├«nc─â de pe acum s─â le fac─â concuren┼ú─â topmodelelor. De acest lucru pare s─â-i fie team─â ┼či lui Virgil Ian┼úu, care o p─âze┼čte ca un adev─ârat bodyguard. Fix ├«n aceast─â ipostaz─â l-au surprins ┼či fotoreporterii Click! pe plaj─â, acolo unde de la margine, ├«┼či privea fiica ├«n timp ce se b─âl─âcea. Nu ┼čtim dac─â omul de televiiune ├«i era cumva fric─â de valuri sau ca nu cumva cineva s─â se apropie nepermis de mult de fata lui.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image

C├ónd adolescenta a terminat cu sc─âldatul, omul de televiziune a condus-o la ┼čezlong, acolo unde se relaxa ┼či iubita lui Roxana. partenera de via┼ú─â a lui Virgil Ian┼úu a stat la plaj─â ├«mbr─âcat─â ┼či acoperit─â cu un prosop.

├Än timp ce Jasmina se ┼čtergea de ap─â cu un prosop, p─ârin┼úii ei ├«i vorbeau, de parc─â ├«i predau o lec┼úie. Adolescenta i-a ascultat atent─â f─âr─â s─â comenteze. 

Virgil Ian┼úu ├«┼či ador─â fiica: ┬źIasmina este o fat─â foarte mi┼čto"

├Äntr-un interviu recent, Virgil Ian┼úu povestea despre problemele pe care le-a ├«nt├ómpinat cu fiica lui, ├«n v├órst─â de 14 ani, dar ╚Öi despre solu╚Ťiile pe care el ╚Öi iubita lui le-au g─âsit, de-a lungul timpului.

ÔÇ×A devenit o ado┬şles┬şcent─â normal─â, care la var─â va avea buletin. Are ace┬şlea┼či probleme pe care le are orice ado┬şles┬şcent. Iar noi, p─ârin┼úii, ne ┼úinem foar┬ş┬ş┬ş┬şte, foarte a┬şproa┬ş┬şpe de fe┬ş┬şnomen ┼či de ce se ├«n┬şt├óm┬şpl─â cu ea: dis┬şcu┬şt─âm zilnic, suntem foar┬ş┬şte im┬şpli┬şca┼úi. Mai sunt ┼či mo┬şmente ten┬şsio┬şnate, dar, din feri┬şcire ÔÇô poate ┼či da┬ştorit─â deschi┬şderii noastre ┼či a re┬şlax─ârii noastre ├«n discu┼úiile cu ea -, Iasmina nu se as┬şcunde de noi: ne spune ce simte, ce pro┬şbleme areÔÇŽ E o perioad─â dificil─â ┼či trebuie s-o dep─â┼čim ÔÇ×├«n echip─â. Totul e s─â nu ne panic─âm, s─â ne ┼úinem aproa┬şpe de copilul nostru, s─â fim prieteni, dar totodat─â s─â fim ┼či riguro┼či, fermi, pentru c─â pericolele sunt foarte multe ┼či graveÔÇŽ ┼×i, nu ├«n ultimul r├ónd, s─â ne g├óndim c─â ┼či perioada asta o s─â treac─â ÔÇô deci exist─â speran┼ú─â. Acum, l─âs├ónd gluma la o parte, Iasmina e o fat─â foarte mi┼čto. Chiar ├«i mul┬ş┼úu┬şmim pentru felul ├«n care e, ca omÔÇŁ, spunea prezentatorul de televiziune.   

Cite┼čte ┼či:

Fata lui Virgil Ianţu, pe tocurile mamei

Virgil Ian╚Ťu, mesaj pentru mama fiicei sale de ziua ei: ÔÇŁRegin─â malefic─â ce otr─âve╚ÖteÔÇŁ

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
roland stanescu jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg