Cătălin Botezatu, regele vacanțelor! Experiențele inedite trăite de designer în cele 10 destinații marcate

#Exclusiv Click!

Este regele vacanțelor fără doar și poate! Viața lui Cătălin Botezatu este o continuă escapadă prin destinații exotice în care unii doar visează sa ajungă. Din ianuarie și până acum, designerul a marcat aproape 10 destinații astfel că a fost mereu pe drumuri și cu valiza făcută. 

cub catalin botezatu animat gif

Cătălin Botezatu combină munca cu distracția!

Regele modei românești poate fi supranumit acum și regele vacanțelor destul de lejer având în vedere multitudinea locurilor în care s-a perindat până acum. Majoritatea au putut fi urmărite pe Instagram, acolo unde Cătălin Botezatu este urmărit de peste 1 milion de fani și unde postează imagini de vis din vacanțele sale care însumat valorează mii, chiar zeci de mii de euro.

Citește și: Cătălin Botezatu, întâlnire de taină cu Bianca Drăgușanu: «Sentimentele noastre sunt la fel»

Începutul de an l-a găsit pe celebrul designer în Maldive la un resort super cunoscut datorită peisajului superb, deliciilor culinare și apei turcoaz. A stat aproape doua săptămâni acolo, apoi a revenit în țară și a fugit din nou în altă vacanță de data aceasta una pe un vas de croazieră de lux, care a acostat în Florida, Bahamas și Mexic.

Aici iubitorii de călătorii au putut vedea un alt gen de experiență pentru că Bote a călătorit pe un vas de croaziera avangardist, super dotat și tehnologizat. Experiența pe Marea Caraibelor a fost de-a dreptul unică!

O săptămână a durat această vacanță. Nici nu și-a desfăcut bagajele bine, că Botezatu și le-a făcut iar pentru a pleca la Paris, de data aceasta cu o prezentare de modă. După Paris, a urmat Maldive, unde a fost cazat într-un alt resort de lux spectaculos. Aici a avut experiențe interesante: a pescuit, a făcut scufundări!

Cătălin Botezatu, răsfăț de lux în Egipt

Și aici a petrecut o săptămână apoi s-a întors în țară doar ca să își schimbe garderoba pentru următoarea destinație: Egipt- Hurghada. Acolo va sta o săptămână fiind cazat în Rixos Magawish Resort.

Nu a stat doar la soare și la bălăceală! A vizitat Dendera- mic oraș din Egipt cel mai celebru pentru Complexul Dendera, situat pe malul de vest al Nilului, la aproximativ 5 km sud de Qena, pe partea opusă a râului.

„Îmi place să călătoresc și mă bucur din plin de aceste oportunități. Este adevărat că stau mereu cu bagajul la ușă. Vin acasă, îl desfac, iar îl fac, apoi plec, însă nu mă pot plânge. Acum sunt în Egipt, după ce m-am întors din Maldive, și ma bucur de peisaje spectaculoase. Este foarte cald aici, apa este de un albastru-turcoaz foarte frumos și special. Mă întorc peste câteva zile în țară", a declarat Cătălin Botezatu, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net