Ce și-a făcut Cătălin Botezatu la față? Toți spun că e operat 100%! Designerul dezvăluie metoda fără intervenții!

Ultima actualizare:

La 55 de ani și 5 operații din cauza problemelor de sănătate, în urma cărora s-a ales și cu un stent la inimă, Cătălin Botezatu se ține bine și parcă înflorește! Weekend-ul ce tocmai a trecut, celebrul designer a făcut senzație pe rețelele de socializare cu o poză pe care a postat-o și în care părea extrem de tânăr, frumos și retușat. Adevărul este însă altul! Bote a declarat pentru Click! faptul că nu a folosit deloc filtre la editarea pozei cu el care a făcut furori pe social media, ba, din contră, este adeptul unor fiole care îl fac să arate așa.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai iubiți designeri
Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai iubiți designeri

Cătălin Botezatu pare să fi descoperit elixirul tinereții, căci de operații nu e vorba, nici filtre de Instagram. Creatorul de modă este în vizorul tuturor, căci are statut de vedetă, motiv pentru care a și creat isterie cu ultimele poze. Una dintre ele îl arată mai tânăr cu 15 ani. Toți ne-am întrebat: ce și-a făcut Bote? Fanii au zis clar că 100% operat. Iată că designerul ne și spune ce îți face mai exact. Nu, nu sunt leacuri băbești, dacă la asta vă gândiți!

Cătălin Botezatu, operații, filtre sau elixirul tinereții?

Cum vă spuneam, Click! l-a contactat pe Bote pentru a ne zice și nouă ce și-a făcut la față, că prea arată de 30+, nicidecum de vârsta pe care o are. Cătălin Botezatu are, într-adevăr, o apariție impecabilă de fiecare dată, îmbrăcat la patru ace, iar zâmbetul lui ca la Hollywood dă gata toate femeile, ce să mai!!!

„Nu am folosit niciun filtru, nimic, în plus eram bronzat pentru că venisem dintr-o deplasare, am fost într-o croazieră. Ochii îi am verzi spre albastru pentru că așa îi am din naștere!Am momente în care arăt OK, eu folosesc niște fiole pe care mi le da prietena mea Diana Baicu, care au un efect de lifting, întind pielea și țin 24 de ore.

Pentru dinți sunt recunoscut că am dinți frumoși! Dacă te uiți la poză și dai zoom cu atenție, se văd ridurile de la ochi, laba gâștii…Nu am nicio intervenție la nivelul feței, când o să-mi fac o să fiu altul, dacă se face zoom pe poze se vede că sunt riduri  pe față!”, a mărturisit Cătălin Botezatu, exclusiv pentru Click!

Cătălin Botezatu a provocat isterie pe social media cu poza asta
Cătălin Botezatu a provocat isterie pe social media cu poza asta

Bote a prin gustul călătoriilor!

Celebrul designer este adeptul vacanțelor extravagante așa că proaspăt întors dintr-o croazieră de lux, Bote urmează să plece peste două zile în Maldive și apoi în Egipt. Cât despre look-ul și imaginea sa, acestea sunt mereu impecabile. Cătălin este adeptul luxului, motiv pentru care și-a luat chiar și un apartament în Dubai, locul în care se simte ca acasă.

Creatorului de modă îi place să-și lase amprenta peste tot, iar ca să ne băgăm într-o mică bârfă mondenă, știm cu toții că și la femei e tot la fel. Printre divele care i-au trecut prin așternuturi se numără multe, iar printre cele știute sunt Bianca Drăgușanu, Bianca Brad, Tania Budi, Vanda Vlasov. Sunt multe, dar puteți citi despre picanteriile din viața amoroasă chiar în acest articol.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net