Liber la filtre! Poza în care Cătălin Botezatu arată de 20 de ani! Cum «s-a modificat» designerul

Cătălin Botezatu are 55 de ani și este poate singurul bărbat din România căruia extravaganța i se potrivește mănușă. Bote îmbătrânește ca vinul, adică arată din ce în ce mai bine pe măsură ce anii trec. Nu știm, astfel, de ce designerul adoră să se joace cu filtrele din Instagram sau cu aplicația Faceapp. Poate și asta face parte din seria de aroganțe la care se apelează, cu asumare.

image
Cătălin Botezatu, imagine neretușată. Foto: Click!

Cătălin Botezatu a publicat duminică, pe Facebook, o imagine care i-a pus pe fani în alertă. Creatorul de modă arată de 20 de ani, cu pielea întinsă perfect, cu ochii albaștri și un zâmbet care l-ar face invidios și pe Dorian Popa. "Aoleu, dar ce ai făcut? Ai întinerit?", întreabă o fană, contrariată. "Sunt veșnic tânăr, cel puțin spiritul", răspunde Bote.

image

Este evident că a folosit prea mult programele de editare foto integrate în smartphone sau descărcate din piața de aplicații. Nu este o noutate, sunt puține vedete care nu le folosesc, însă de data aceasta Bote și-a șters 30 de ani de pe chip, din butoane, ceea ce nu ai cum să nu observi. 

Ce este FaceApp, aplicația care le întinerește pe vedete

Aplicaţia care le-a înnebunit pe vedete se numeşte FaceApp, a fost creată de companie din Rusia şi a fost lansată în ianuarie 2017 pentru iOS şi o lună mai târziu pentru Android. Se poate descărca şi gratuit, însă opţiunile de transformări sunt mai multe dacă alegi să plăteşti aproape 100 de lei pe an. FaceApp nu e însă singura aplicaţie care te transformă în star. VSCO, Snapseed, FaceTune, Lightroom sunt doar câteva dintre cele mai folosite. Inclusiv Instagram are o mulţime de filtre care te fac să arăți ca la Holywood.

Citește și: Madonna, imaginile editate care au stârnit controverse. Cum arată pozele în care zici că are 16 ani

Motivul pentru care Bote nu a recurs la operații estetice

Cătălin Botezatu spune că nu are operații estetice și nici nu îl bate gândul să își facă. A apelat însă la PRP (plasma îmbogățită cu plachete) sau "Terapia vampir". „Nu fac nici un efort ca să arăt așa, singurul lucru sunt cremele, am o prietenă care îmi trimite mereu. Nu stau să îmi pun 100 de creme, doar seara și dimineața. Îmi mai pun măști când sunt obosit. N-am operații estetice, nu am intervenții. Mie mi-e frică de tăieturi, nu am botox și nebunii. Am făcut terapia vampir”, declara Cătălin Botezatu, pentru Click!.

Poze neretușate cu Cătălin Botezatu, din arhiva Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
cub alexandru arsinel png
Alessia Raiciu 3 webp
cub laurette png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
roxana dobre si florin salam
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg