Poza în care Andreea Esca își arată toate semnele vârstei. Are curaj să apară fără filtre și fără machiaj

Ultima actualizare:
Andreea Esca, fără strop de machiaj
Andreea Esca, fără strop de machiaj

Aglomerație de chipuri sculptate fie cu bisturiul, fie cu programe de editare, în social media. Pozele vedetelor de pe Instagram par trase la xerox, așa că atunci când naturalețea te lovește frontal este imposibil să nu ți se pară o știre. Cea mai vie dovadă a firescului rămâne Andreea Esca, emblema PRO TV, care recent s-a arătat așa cum doar cei apropiați au văzut-o vreodată.

Are o afacere de succes cu produse de beauty și make-up dar, ca o ironie, Andreea Esca (47 de ani) nu folosește farduri atunci când nu apare pe sticlă. Pe rețelele sociale nu-și netezește tenul cu filtre, nu își "șterge" ridurile, nu își mărește buzele și probabil nici nu știe ce este aplicația FaceApp, care a isterizat Planeta.

Mai natural de atât nu se poate
Mai natural de atât nu se poate

O îndrăgim tocmai pentru că nu vinde iluzii, pentru că își asumă vârsta și pentru că încă arată ca o femeie reală, nu ca un personaj virtual. Cea mai recentă fotografie a ei îi lasă la vedere ridurile din jurul ochilor, câteva pete și alunițe, trei cute pe obraji și cearcăne firești. Sprâncenele sunat naturale, iar pleoapele și buzele sunt neatinse de farduri sau ruj. 


    Andreea Esca, fără strop de machiajFoto: Instagram
Andreea Esca, fără strop de machiajFoto: Instagram

Zâmbetul și decolteul, armele Andreei Esca

Andreea Esca a devenit emblema ProTV, alături de care şi-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara Bucureşti, Pro TV te salută”. Are 46 de ani, doar 1,62 metri înălţime, însă atuurile ei fizice sunt zâmbetul mortal şi decolteul generos.

Prezentatoarea ştirilor de la ora 19.00 ştie să-şi pună bustul în valoare şi alege mereu ţinute sexy atât la evenimentele mondene, cât şi la pupitrul ştirilor. Rochiile cambrate în talie, de lungime medie și cu vedere la decolteu sunt preferatele ei. Armele fatale sunt însă zâmbetul, exuberanța, cheful de distracție și pofta de viață. 

Citește și:

Andreea Esca, la plajă: poze neretușate, sâni naturali, forme voluptuoase

Aşa ne păcălesc vedetele cu pozele modificate. Aplicaţia care le întinereşte instant

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net