Televizorul bate Instagramul! Loredana Groza a „renunțat” la filtrele de pe social media: este total diferită în realitate!

Ultima actualizare:

    Loredana Groza a filmat ediții speciale de ziua Antenei 1foto: Antena 1
Loredana Groza a filmat ediții speciale de ziua Antenei 1foto: Antena 1

Loredana Groza pare cu 30 de ani mai tânără pe Instagram. În realitate, celebra artistă își arată vârsta. Unde filtrele nu mai pot interveni, jurata de la X Factor apare complet naturală. Asta se întâmplă și în timpul show-urilor tv la care diva participă, unde apare așa cum este ea în realitate.

„Al tău bună dimineața îmi înseninează viața, al tău filtru de la story îmi îmbunătățește fața”, cam așa ar trebui să sune refrenul piesei cu care Loredana Groza a făcut furori pe Youtube, ajungând chiar pe primul loc în România. De ce spunem asta? Ei bine, Lori (51 de ani) este pasionată și înnebunită după filtrele de pe Instagram, însă problema este că, la un moment dat, nu mai seamănă cu ea. Diferența uriașă dintre realitate și Instagram este uriașă. Pe rețelele de socializare, jurata X Factor apare cu niciun rid pe față, cu pielea perfect întinsă, cu trupul tras prin inel. În realitate, diva arată ca orice femeie normală. 

Loredana Groza are intervenții estetice pe care nu le recunoaște. Artista a intervenit la nivelul buzelor, al pomeților, astfel că injecțiile cu botox și cu acid hialuronic sunt cele care i-au schimbat înfățișarea. De altfel, și implantul dentar i-a înfrumusețat aspectul fizic. Cântăreața arată foarte bine, însă, cu toate astea, își dorește ca fanii ei să aibă o altă percepție despre înfățișarea ei. Altfel nu ne explicăm pozele modificate pe internet.


    Loredana, fără filtre, la filmările Antenei 1foto: Antena 1 / Instagram
Loredana, fără filtre, la filmările Antenei 1foto: Antena 1 / Instagram

Loredana Groza și divele din showbiz, abonate la filtrele de pe social media

Jurata X Factor, Oana Roman sau Gabriela Cristea sunt doar câteva dintre vedetele din showbiz care s-au tunat nu în realitate, ci și pe Instagram. Ele arată complet diferit. Injecțiile cu botox sau acid hialuronic nu pot schimba înfățișarea complet, motiv pentru care divele apelează la tot felul de filtre care le netezesc tenul și culoarea pielii. Loredana Groza este fan Instagram. Acolo ține legătura și cu fanii ei, în număr de aproape 600 de mii de urmăritori. Cu toate că i s-a reproșat de multe ori că își modifică pozele, vedeta tv nu ține cont de părerea oamenilor și reacționează după cum simte.

Video cu Loredana Groza, la filmările edițiilor speciale iUmor

Citește și:

Aplicația care le-a transformat în "păpuși" pe Ozana și pe Loredana. Cât costă să devii mai tânăr pe Internet

Loredana Groza rămâne fermă pe poziții: «Nu am nicio operaţie estetică»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kirk Douglas și Sergiu Nicolaescu Studiourile Buftea jpg
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net