Cătălin Botezatu, dezvăluiri picante despre Loredana: „Am iubit-o dintotdeauna”

Ultima actualizare:

Trebuie să recunoaștem, Cătălin Botezatu este singurul personaj din showbiz care reușește să aibă relații de iubire cu cele mai tari dive de pe plaiul mioritic. Cu unele a avut legături amoroase, cu altele se cunoaște de când există în lumea modei, iar Loredana Groza se numără printre femeile pe care le adoră, îndrăgește și pentru care are sentimente nobile de iubire. Iubirea, până la urmă, poate lua multe forme.

Loredana și Cătălin Botezatu, la Paris
Loredana și Cătălin Botezatu, la Paris

Atât Loredana, cât și Cătălin Botezatu performează în showbiz-ul autohton dinainte ca mulți dintre cititorii noștri să se nască, însă ambii au reușit să rămână în topuri pe domeniile lor, muzică și modă, astfel că au ajuns un icon în industriile în care au făcut carieră.

Și pentru că se cunosc de-o viață, cum vine vorba, Cătălin Botezatu a dezvoltat sentimente puternice față de Loredana. Vorbind de sentimente de iubire, de dragoste eternă, dar, desigur, un atașament prietenos. Însă, cine știe, la cum îl cunoaștem pe creatorul de modă s-ar putea să ne trezim într-o zi cu o surpriză din partea lui, mai ales că așa procedează în general. Să nu uităm cazul modelelor sale, dar mai ales al Biancăi Drăgușanu, care chiar recent și-au declarat dragostea unul celuilalt. Despre asta puteți să citiți chiar aici.

Cât despre Cătălin Botezatu și Loredana, totul a pornit de la vacanța în Paris, unde s-au pozat îmbrățișați, cu zâmbetul pe buze și mai tot timpul împreună. Designerul are numai cuvinte de laudă despre Lori. Cei doi au fost în Franța pentru renumitul festival de modă.

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu e vedere.

E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă. Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul.

Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe pea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii.", a declarat Cătălin Botezatu, pentru wowbiz.ro.

În galeria foto de mai jos puteți viziona imagini cu Loredana Groza și Cătălin Botezatu de la festivalul de modă de la Paris, dar și fotografii cu artista în cele mai inedite ipostaze.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net