Loredana Groza a făcut spectacol la prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu de la Paris Fashion Week

Cariera lui Cătălin Botezatu continuă să fie una înfloritoare, iar celebrul creator de modă a bifat zilele trecute încă o reușită. Cătălin și-a prezentat noua colecție de haine în cadrul evenimentului Romanian Designers care a avut loc la Paris în cadrul evenimentului Paris Fashion Week. 

image

Cătălin Botezatu s-a alăturat numelor celebre din industria modei și și-a expus la Paris Fashion Week noua colecție vestimentară. Între numele rezonante care au participat la eveniment s-au numărat președintele Haute Couture Francais, reprezentanții Balmain London, dar și bloggeri și vloggeri apreciați din întreaga lume. Coafurile modelelor care au defilat pe podium au fost realizate de către hairstylist-ul Laurent Tourette.

Prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu a fost precedată de un recital susținut de Loredana Groza. Artista a interpretat cele mai cunoscute melodii din repertoriul său, iar atunci când a cântat melodia "Bună seara, iubite!" designerul i s-a alăturat, în aplauzele celor prezenți la eveniment.

Cătălin Botezatu a fost aplaudat la scenă deschisă la finalul show-ului de modă, iar creațiile sale au fost ulterior expuse în cadrul târgului anual, vizitat de reprezentanți ai industriei fashion veniți din toate colțurile lumii. 

Târgul este unul din cele patru mari evenimente expoziționale internaționale în domeniul designului vestimentar, marochinăriei și accesoriilor, alături de Fashion Week in London, Fashion Week in Milan şi New York Fashion Week, fiind un reper pentru tendinţele în modă. Evenimentul este organizat în locații luxoase precum emblematicul Hotel Ritz Paris.

Loredana a distribuit câteva imagini din culisele evenimentului. Artista a distribuit o fotografie în care se pregătea să urce pe scenă, iar make-up artiștii se ocupau îndeaproape ca machiajul său să fie unul impecabil.

Așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, Loredana știe cum să creeze atmosferă și să încânte publicul indiferent de mărimea scenei pe care urcă sau a publicului care se află în fața sa. Nici la Paris Fashion Week nu a dezamăgit, iar prestația sa a fost apreciată de exigentul public, care a părut încântat de repertoriul artistei noastre. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net