Loredana Groza a făcut spectacol la prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu de la Paris Fashion Week

Cariera lui Cătălin Botezatu continuă să fie una înfloritoare, iar celebrul creator de modă a bifat zilele trecute încă o reușită. Cătălin și-a prezentat noua colecție de haine în cadrul evenimentului Romanian Designers care a avut loc la Paris în cadrul evenimentului Paris Fashion Week. 

image

Cătălin Botezatu s-a alăturat numelor celebre din industria modei și și-a expus la Paris Fashion Week noua colecție vestimentară. Între numele rezonante care au participat la eveniment s-au numărat președintele Haute Couture Francais, reprezentanții Balmain London, dar și bloggeri și vloggeri apreciați din întreaga lume. Coafurile modelelor care au defilat pe podium au fost realizate de către hairstylist-ul Laurent Tourette.

Prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu a fost precedată de un recital susținut de Loredana Groza. Artista a interpretat cele mai cunoscute melodii din repertoriul său, iar atunci când a cântat melodia "Bună seara, iubite!" designerul i s-a alăturat, în aplauzele celor prezenți la eveniment.

Cătălin Botezatu a fost aplaudat la scenă deschisă la finalul show-ului de modă, iar creațiile sale au fost ulterior expuse în cadrul târgului anual, vizitat de reprezentanți ai industriei fashion veniți din toate colțurile lumii. 

Târgul este unul din cele patru mari evenimente expoziționale internaționale în domeniul designului vestimentar, marochinăriei și accesoriilor, alături de Fashion Week in London, Fashion Week in Milan şi New York Fashion Week, fiind un reper pentru tendinţele în modă. Evenimentul este organizat în locații luxoase precum emblematicul Hotel Ritz Paris.

Loredana a distribuit câteva imagini din culisele evenimentului. Artista a distribuit o fotografie în care se pregătea să urce pe scenă, iar make-up artiștii se ocupau îndeaproape ca machiajul său să fie unul impecabil.

Așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, Loredana știe cum să creeze atmosferă și să încânte publicul indiferent de mărimea scenei pe care urcă sau a publicului care se află în fața sa. Nici la Paris Fashion Week nu a dezamăgit, iar prestația sa a fost apreciată de exigentul public, care a părut încântat de repertoriul artistei noastre. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG20240617175850 jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net