Cătălin Botezatu, investiție de lux în Dubai. Ce apartament și-a cumpărat designerul vestimentar

Cătălin Botezatu a dezvăluit de curând că a făcut o investiție de lux în Emiratele Arabe Unite, mai exact în Dubai, destinație preferată din ce în ce mai mult de români. Iată ce și-a cumpărat creatorul de modă dar și ce sumă impresionată a dat pentru a se bucura de luxul din cel mai mare oraș al Emiratelor!

Cătălin Botezatu a dezvăluit că și-a cumpărat un apartament în Dubai Foto: Instagram
Cătălin Botezatu a dezvăluit că și-a cumpărat un apartament în Dubai Foto: Instagram

Cătălin Botezatu este un „împătimit” al Dubaiului, astfel că designerul vestimentar a decis ca întâlnirile sale cu orașul să fie mult mai dese, și de ce nu chiar pentru perioade mai mari de timp.

Cătălin Botezatu și-a cumpărat un apartament în Dubai

Creatorul de modă a dezvăluit că și-a cumpărat un apartament în Dubai, într-un zgârie-nori, la etajul 54, care valorează peste 350.000 de euro. Creatorul de modă s-a declarat extrem de mulțumit de investiția pe care a făcut-o de curând.

Deși adoră să-și petreacă timpul în orașul miliardarilor, Botezatu a explicat că nu se va muta din România, ci doar își va folosi apartamentul pentru perioadele în care se află în locația respectivă, în vacanță și poate chiar și în interes de serviciu! Creatorul de modă a glumit că se gândește chiar ca următoarea sa prezentare să aibă loc în clădirea unde are apartamentul, având în vedere facilitățile de care dispune aceasta.

Este la etajul 54, are un view (vedere n.r) către ocean, dar și partea de oraș. La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă, unde plouă, unde sunt păsări care zboară, sunt piscine artificiale, magazine, săli de evenimente, aș putea spune că următoarea prezentare o fac la mine acasă.”, a mărtutisit Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Citește și: Cătălin Botezatu și cele mai noi extravaganțe din viața lui: „Mă îndrăgostesc foarte repede”

Deși nu a dorit să dezvăluie cu exactitate suma pe care a plătit-o pentru noul său apartament, Botezatu a dat de înțeles că aceasta se ridică la peste 350.000 de euro.

Are un dressing mare, o baie mare, un living încăpător, niște dormitoare. E foarte important pentru că apartamentele cumpărate acum vor avea o valoare extrordinară peste doar câteva luni doar, sunt ofere de nerefuzat.”, a mai spus creatorul de modă, pentru sursa anterior menționată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net